21. januar 2021
Lørdag morgen satte 36 cykelryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland afsted fra Høng og ud på en næsten 1.300 kilometer lang cykelrute i Danmark. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Lørdag morgen satte 36 cykelryttere fra Team Rynkeby Vestsjælland afsted fra Høng og ud på en næsten 1.300 kilometer lang cykelrute i Danmark. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Team Rynkeby erobrer de danske veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Rynkeby erobrer de danske veje
Opdateret 06. juli 2020 kl. 10:13
Kalundborg - 04. juli 2020 kl. 10:07
Af Thomas Rye

Intet er som det plejer denne sommer, hvor stort set alles planer er blevet vendt op og ned af coronapandemien. Således også medlemmerne af Team Rynkeby Vestsjælland, der på denne tid af året normalt ville sidde på cyklerne på vej mod Paris. Den plan blev ikke til noget, men det betyder ikke, at Team Rynkeby har pakket cyklerne helt væk.

- Vi skylder både os selv og sponsorerne at finde et alternativ. Vi har trænet til det her næsten et helt år, siger en af deltagerne Tom Christensen fra Dyrehøj Vingaard i Kalundborg.

Løsningen blev at Team Rynkeby Vestsjælland i stedet bliver hjemme i Danmark, og erstatter cykelturen til Paris med en lige så lang cykeltur rundt i Danmark.

I alt 36 cykelryttere samt 13 servicefolk var med fra start lørdag morgen. Dertil kommer en motorcykel samt fem servicevogne.

- Det er lidt færre ryttere end vi plejer at være på turen til Paris, men ellers er setuppet præcis det samme, fortæller Niels Urban.

Dagens etape var i den kortere ende af hvad der venter deltagerne i den kommende uge.

- I dag skal vi kun køre til Maribo, det svarer til 142 kilometer. Inden vi når målstregen i Slagelse næste lørdag kommer vi til at køre i alt 1.298 kilometer. Det er faktisk en anelse længere end vi plejer, når vi skal til Paris, siger Niels Urban.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk