17. januar 2019
Retten i Holbæk varetægtsfængslede fredag en 51-årig mand, som er mistænkt for at stå bag en lang række tilfælde af hærværk med tandstikkere mod låse i Kalundborg.
Retten i Holbæk varetægtsfængslede fredag en 51-årig mand, som er mistænkt for at stå bag en lang række tilfælde af hærværk med tandstikkere mod låse i Kalundborg.
Foto: Jakob Erhardt Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tandstik-mistænkt blev fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tandstik-mistænkt blev fængslet
Kalundborg - 19. oktober 2018 kl. 16:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 51-årige mand, som natten til fredag blev anholdt, mistænkt for at stå bag de mange tilfælde af hærværk med tandstikkere mod låse i Kalundborg, blev ved et grundlovsforhør i Retten i Holbæk fredag eftermiddag varetægtsfængslet til den 13. november.

arrow Læs også: Tandstikmands forsvarer måtte trække sig

Det var en vægter, som ved godt et-tiden om natten havde opdaget manden ved Lupinvejens Børnehave i Kalundborg. Vægteren opdagede samtidig, at der var proppet tændstikker i børnehavens lås og tilbageholdt derfor manden, som efterfølgende blev anholdt og kørt væk af politiet.

Anholdelsen og derefter varetægtsfængslingen af den 51-­årige kommer, efter institutioner, børnehaver, virksomheder og private hjem i Kalundborg gennem længere tid har været plaget af hærværk, hvor låse i døre er blevet ødelagt ved, at nogen har stukket tandstikkere ind i dem.

arrow Mand pågrebet for hærværk: Tandstikkere gemt i nøglehuller
19. oktober 2018 kl. 10:51 Opdateret: kl. 10:51

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk