25. juni 2021
Der arbejdes på højtryk med at gøre den nye klinik ORIS Tandlægerne Kalundborg på Kordilgade 18 færdig inden 31. maj. Og håndværkerne skal nok nå det. Her ses elektriker John Petersen, Shopel, i samtale med (fv) Didde Bacharach, Katja Roest og Ramune Sandberg. Bemærk den lange gang bag ved Ramune!  Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Der arbejdes på højtryk med at gøre den nye klinik ORIS Tandlægerne Kalundborg på Kordilgade 18 færdig inden 31. maj. Og håndværkerne skal nok nå det. Her ses elektriker John Petersen, Shopel, i samtale med (fv) Didde Bacharach, Katja Roest og Ramune Sandberg. Bemærk den lange gang bag ved Ramune! Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tandlægefællesskab får masser af plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Tandlægefællesskab får masser af plads
Kalundborg - 11. maj 2021 kl. 05:54

Af Bjarne Robdrup
Et nyt tandlægefællesskab mellem ORIS Tandlægerne i Lindegade og Byens Smil i Vænget sætter strøm til boret og tager imod patienterne i en helt ny klinik fra mandag 31. maj.

Og samtidig får de samarbejdende tandlæger langt mere plads end de hver for sig har været vant til i hverdagen, når det nye fællesskab slår dørene op til første sal på Kordilgade 18. Det sker under navnet ORIS Tandlægerne Kalundborg.

ORIS Tandlægerne har virket under det navn i Kalundborg siden 2018, da Didde Bacharach og Katja Roest købte klinikken efter Jørgen Voss, som gik på pension efter 45 år. Klinikken tæller tillige en tredje tandlæge, Lise Langhoff.

Det nye fællesskab er indgået med tandlæge Ramune Sandberg, som har drevet Byens Smil siden 2015. Ramunes team flytter med ind i de nye omgivelser, hvor i alt 12 medarbejdere indgår i den nye arbejdsplads. Ramune Sandberg stammer fra Vilnius i Litauen - og har været uddannet tandlæge i 30 år.

Fællesskabets adresse ligger ikke langt fra ORIS Tandlægernes nuværende lokaler på Lindegade - og endnu kortere er der til Ramune Sandbergs klinik, Byens Smil, på den anden side gaden.

En tilfældighed
Det er faktisk lidt af en tilfældighed, at de to klinikker nu bliver til én i det nye fællesskab:

- Ramune og jeg har haft børn i samme klasse, og det er tit en god måde at lære hinanden at kende, siger Didde Bacharach.

Ramune Sandberg:
- Jeg lærte Jørgen Voss at kende som en rigtig god og hjælpsom kollega, da jeg, helt uden kendskab til byen, kom til Kalundborg. Og da Jørgen Voss stoppede, overtog Katja og Didde som bekendt klinikken.

Indtil fællesskabet i praksis træder i kraft i de nye rammer, fortsætter de fire tandlæger hver for sig.

- Vi får travlt op til og ikke mindst i den sidste weekend op til mandag 31. maj. Men vi glæder os, siger Didde Bacharach.

Og man kan ikke være i tvivl om, at der bliver knoklet på højtryk for at få lokalerne til den spritnye tandlægeklinik klar tilden sidste dag i maj.

Den nye tandklinik kommer til at byde på otte behandlerrum, heraf et til kirurgisk behandling, foruden en markant reception og et stort venteværelse.

Nyt digitalt udstyr
- Vi får nyt digitalt udstyr, der sikrer patienterne den hurtigste og bedste behandling, siger Katja Roest.

Om fællesskabet siger Ramune Sandberg:

- Jeg ser virkelig frem til at blive en del af ORIS-familien og glæder mig meget til samarbejdet med Didde og Katja. Jeg er sikker på, at vores forskellige faglige kompetencer kommer til at få stor betydning for patienterne. Vi deler alle et højt ambitionsniveau og kommer utrolig godt ud af det med hinanden, siger Ramune Sandberg.

Alle medarbejderne fra de to klinikker fortsætter som omtalt i den nye klinik, så det vil være det samme team, patienterne møder.

Patienterne skal ikke foretage sig noget i forbindelse med flytningen - udover at de pr. 31. maj skal møde op på Kordilgade 18, 1. sal.

- Vi glæder os utrolig meget til større og helt nye faciliteter, som kan sikre gode rammer for både vores patienter og vores personale. siger Katja Roest.

Didde Bacharach får det sidste ord:

- Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig velkomne. Derfor er det også vigtigt, at der er en uhøjtidelig og afslappet atmosfære på den nye klinik, og det er vi meget opmærksomme på.

ORIS Tandlægerne er en tandlægekæde med 13 klinikker fordelt i Danmark.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk