5. august 2021
- Vi skal have en udmeldning fra regeringen med retningslinjer, som vi kan bruge, før vi endeligt ved, om vi kan holde vores festival, siger Kalundborg Rock?ers talsmand Johnny Elmelund. Foto: Bjarne Robdrup
- Vi skal have en udmeldning fra regeringen med retningslinjer, som vi kan bruge, før vi endeligt ved, om vi kan holde vores festival, siger Kalundborg Rock?ers talsmand Johnny Elmelund. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talsmand: Vi skal have en udmelding fra regeringen, før vi ved, om vi kan holde festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talsmand: Vi skal have en udmelding fra regeringen, før vi ved, om vi kan holde festival
Kalundborg - 15. juni 2021 kl. 19:29
Af Stefan Andreasen

Talsmand for Kalundborg Rock'er, Johnny Elmelund, håber, at der er hold i udmeldningen fra festivalernes brancheforening Dansk Live om, at der inden længe vil blive rettet på den fejl, som er opstået i forbindelse med den seneste genåbningsaftale.

Her er antallet på 5000 tilladte festival-tilskuere i første halvdel af august pludselig blev nedskrevet til 2000, og det vil gøre det umuligt for Kalundborg Rock'er at holde den planlagte erstatningsfestival 14. august, hvor blandt andre D-A-D og Alphabeat skal på scenen.

Formand for Dansk live, Esben Marcher, har kaldt aftaletekstens afsnit om festivalerne noget makværk, og hans fornemmelse er, at der er sket en fejl i de sene nattetimer, og at den vil blive rettet i forbindelse med udmeldingen om, hvilke restriktioner der skal følges på festivaler i august.

Men er det noget, Kalundborg Rock'er kan bruge til noget i den nuværende uvished?

- Både ja og nej. Vi skal have en udmeldning fra regeringen med retningslinjer, som vi kan bruge, før vi endeligt ved, om vi kan holde vores festival.

- Men det er klart, at det styrker da troen på, at der er lavet en fejl, siger Johnny Elmelund.

Kulturminister Joy Mogensen har til P1-programmet »Ring til regeringen« oplyst til Riffi Haddaoui, arrangør af »Vi elsker 90'erne«, at der må være tale om en fejl i den seneste genåbningsaftale. En fejl som vil blive rettet - det har ikke været politikernes ønske at rulle noget tilbage, sagde kulturministeren i P1-programmet, skriver Ekstrabladet.dk.

Johnny Elmelund kalder den uafklarede situation tragisk for Kalundborg Rock'er.

- Vores billetsalg er stagneret, efter at det lige var kommet godt i gang, siger talsmanden.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk