25. maj 2019
Kalundborg-gymnasterne øverst på sejrsskamlen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg-gymnasterne øverst på sejrsskamlen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talentfulde gymnastikpiger søger efter sponsorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talentfulde gymnastikpiger søger efter sponsorer
Kalundborg - 15. oktober 2018 kl. 16:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Gymnastikforening har i år et TeamGym springgymnastik og rytmehold med hele 26 gymnaster. Det er piger i alderen 8 til 14 år, der træner tre gange hver uge med både springgymnastik samt rytmeserier på gulv. Der er i denne sæson udtaget to konkurrencehold.

- Gymnasterne møder hver gang oplagte og motiverede. De arbejder hårdt på at blive dygtige i alle discipliner, og de har en smittende energi og glæde, når man ser dem springe rundt i salen, fortæller Stina Elmelund, som er en af mødrene, der følger de dygtige gymnaster.

Holdet søger med lys og lygte efter mulige sponsorer, der vil støtte TeamGym gymnastikholdet med bl.a. hjælp til indkøb af flotte nye dragter, som er nødvendige, når holdet deltager ved stævner og konkurrencer. Man kan kontakte TeamGym via Kalundborg Gymnastikforenings hjemmeside.

Glæden ved gymnastikken
Pigerne imellem er der et godt sammenhold og venskab på tværs af alder og skole, man går på til daglig. Alle hjælper hinanden til at blive bedre og opmuntre, når noget er svært. Om man er på konkurrenceholdet eller ej, så er det et hold med samlet kerne om glæden ved at dyrke gymnastik.

Holdet arbejder målrettet på at deltage i konkurrencer og opnå gode placeringer også i denne sæson. Derudover deltager holdet samlet i DGI's opvisninger og stævner i Danmark.

Konkurrenceholdene er tilmeldt i talentrækken, hvor der kæmpes om forbundsmesterskabet i GymDanmark (tidligere Danmarks Gymnastik Forbund), i minipige-klassen. Minipige er man indtil man fylder 14 år.

Store ambitioner
Konkurrenceholdet vandt guld i april i Regionsmesterskabet i Helsinge, minirække 6 for piger, og holdet har store ambitioner for denne sæson også. Før sidste sæson havde Kalundborg Gymnastikforening ikke deltaget ved konkurrencer i otte år.

- Gymnastikholdet ønsker også at deltage ved Bürstadt Gymnastik Festival den 17.-20. juli næste år, som er et stort stævne i Tyskland med deltagere fra hele verden.

- Holdet har et trænerteam tilknyttet holdet, hvor Helle Møller Poulsen er ansvarlig for den rytmiske del og Bjarne Nielsen er ansvarlig for springtræningen. Derudover er der tilknyttet tre assisterende trænere i henholdsvis spring og rytme, oplyser Stina Elmelund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk