16. oktober 2021
Der er måske et lille lys på vej forude, fortæller talsmand Johnny Elmelund, der fredag skal have afklaret situationen med Erhvervsministeriet.
Der er måske et lille lys på vej forude, fortæller talsmand Johnny Elmelund, der fredag skal have afklaret situationen med Erhvervsministeriet.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tal-koks efter genåbning: Kalundborg Rock'er skal i kontakt med Erhvervsministeriet i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tal-koks efter genåbning: Kalundborg Rock'er skal i kontakt med Erhvervsministeriet i dag
Opdateret 11. juni 2021 kl. 07:21
Kalundborg - 10. juni 2021 kl. 22:10
Af Stefan Andreasen

Kalundborg Rock'ers en-dages nødfestival den 14. august, der blev arrangeret efter de gældende regler, det vil sige for op til 5000 gæster fordelt i sektioner med 500 i hver, er blevet truet på livet af de nye genåbningsregler, der skruer de 5000 ned til 2000 gæster.

Men nu er der måske et lille lys på vej forude for festivalen, der tilsyneladende er kommet i klemme mellem to genåbningsaftaler.

I løbet af fredagen skal festival-talsmand Johnny Elmelund i kontakt med Erhvervsministeriet for at få afklaret situationen.

- Jeg har fået oplyst fra politisk hold på Christiansborg, at tanken med loftet på de 2000 gæster i den nye åbningsaftale er, at det kun skal gælde, hvis det er arrangementer, der er stablet på benene, efter at aftalen er indgået.

- Loftet på de 5000 vil stadig gælde for festivaler som os, der kan dokumentere, at vi allerede har planlagt det hele før åbningsaftalen, har jeg fået oplyst.

- Jeg håber virkelig, at det er rigtigt. Det kan blive vores redning. Vi har stablet så meget på benene; vi har brugt en masse tid og penge, siger Johnny Elmelund.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk