16. oktober 2019
Hver onsdag i juli, kan man komme på et minikrydstogt i Sejerøbugten. Foto: Søren Kloster Sørensen
Hver onsdag i juli, kan man komme på et minikrydstogt i Sejerøbugten. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag på skovtur i Sejerøbugten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag på skovtur i Sejerøbugten
Kalundborg - 12. juli 2019 kl. 05:58
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt tager sejlturen fra Havnsø til Nekselø ikke meget mere end 20 minutter, men alle onsdage i juli har man mulighed for at forlænge turen, og tage på et minicruise i Sejerøbugten med Nekseløfærgen.

- Vi har indrettet vogndækket med borde og bænke, hvor gæsterne ombord kan sidde og nyde turen, forklarer Rune Karstoft Nilsson, der er overfartsleder på Sejerøbugtens Færger, og fortsætter:

- Vi sejler ud fra Havnsø langs Nekselø Bugtens kyst rundt om både Nekselø og Sejerø, hvis vejret tillader det, så gæsterne kan nyde udsigten til bl.a. Nekseløs skrænter og se sommerhusområdet fra vandet.

Det første cruise blev sejlet i onsdags. Der er herefter afgang fra Havnsø kl. 11.00 onsdag den 17., 24. og 31. juli. Sejladsen, der har plads til 75 passagerer, tager mellem to og tre timer alt efter vejret.

- Cruiset er unikt og eksklusivt, fordi det er noget mere end den normale 20 minutters overfart. Det har været en bragende succes de seneste år, fortæller Rune Karstoft Nilsson.

Det er dog ikke kun sejladsen og udsigten, der får opmærksomhed undervejs.

- Vi har mange, der kommer forbi broen på færgen, fordi de er interesserede i det sømandsfaglige. Det giver både voksne og børn mulighed for at komme lidt tættere på, forklarer overfartslederen og uddyber:

- Det har vi ikke tid til på de normale overfarter. Jeg tror sågar også, at der er nogen gæster, som har været heldige at fået lov til at styre lidt undervejs.

På cruiset er der mulighed for at købe vand, sodavand, slik og is ombord, mens det ligeledes er muligt at spise sin medbragte mad undervejs.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk