7. juni 2020
Den 29. juni mødes Kalundborg og omegsn strikkeentusiaster i Kalundborg Havnepark til et stort strikkearrangement. Sidste år samlede arrangementet over 200 deltagere. Privatfoto
Den 29. juni mødes Kalundborg og omegsn strikkeentusiaster i Kalundborg Havnepark til et stort strikkearrangement. Sidste år samlede arrangementet over 200 deltagere. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag dine strikkepinde med i havneparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag dine strikkepinde med i havneparken
Kalundborg - 12. juni 2019 kl. 11:09
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år mødtes over 200 strikkeentusiaster i Kalundborg Havnepark til et stort fælles stikkearrangement. Med en sådan opbakning var det naturligt at arrangementet skulle gentages, og nu er der blevet sat en dato på arrangementet.

Det bliver den 29. juni mellem klokken 12.oo og 16.00. Det er gratis at deltage, og alle både børn og voksne, øvede såvel som nybegyndere kan være med. Deltagerne skal selv medbringe deres strikke- eller hækletøj samt stol og tæppe.

Som noget nyt, vil der i år være forskellige boder med blandt andet garn, kreative strikkere, hæklerier af »by Tante Bling« og den lokale trædrejer Christian Hald. Kalundborg Biblioteker vil også være der med strikke- og hæklebøger samt deres fællesstrikketøj til bibliotekets træer.

Dagen arrangeres af Tanja Staunstrup i samarbejde med Kultur og Fritid ved Kalundborg Kommune.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk