25. oktober 2020
Næstformand for Symb Esben Hansen bød gæsterne velkommen, da Symb torsdag eftermiddag fejrede deres nyindrettede lokaler på Kalundborg Station og takkede de mange frivillige, som har arbejdet for at sætte lokalerne i stand. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Næstformand for Symb Esben Hansen bød gæsterne velkommen, da Symb torsdag eftermiddag fejrede deres nyindrettede lokaler på Kalundborg Station og takkede de mange frivillige, som har arbejdet for at sætte lokalerne i stand. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Symb går ind i den tredje fase

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Symb går ind i den tredje fase
Kalundborg - 16. oktober 2020 kl. 08:53
Af Thomas Rye

Torsdag var en festdag på Kalundborg Station.

Her havde den socialøkonomiske virksomhed Symb inviteret til en såkaldt medlemsfejring, for at markere istandsættelsen af foreningens lokaler på Kalundborg Station, samt for at fortælle om alt det, som er sket i de godt halvandet år, der er gået, siden Symb officielt flyttede ind i lokalerne.

- Da vi flyttede ind i huset i marts 2019 var der fem aktiviteter i Symb - nu er der cirka tyve, sagde næstformand i Symb Esben Hansen i sin tale til de fremmødte.

Han havde fået til opgave at byde forsamlingen velkommen, da Symbs formand Søren Mariegård ikke selv kunne være med torsdag, da han var i Sverige.

Formanden havde dog optaget en lille videohilsen, der blev afspillet for forsamlingen inden Esben Hansens tale.

Torsdagen blev også brugt til at markere, at Symb nu går ind i sin tredje fase, eller som Esben Hansen beskrev det: Symb 3.0.

- Symb startede som en idé - Symb blev til flere end blot ophavskvinden Louise (Kolbjørn, red.). Symb blev en realitet. Derefter i anden fase blev Symb huslig - vi flyttede ind her på dette dejlige sted. Og den tredje milepæl, som vi fejrer i dag, hele opdateringen af faciliteterne i huset, sagde Esben Hansen.

I fremtiden har Symb organiseret sig i tre platforme, forklarede han:

- En erhvervsgruppe der tager sig af iværksætteri, lokale udlejning og medlemskaber for virksomheder. En platform der tager siger af det indre liv: Kontakter og aftaler med de forskellige aktivitetsgrupper og tovholderne, samt en platform der har med unge, uddannelse og læring at gøre forklarede han.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk