5. april 2020
Sylvester Larsen spiller en lytte-venlig popmusik, der med klare budskaber og rockede undertoner, altid sørger for at levere en musikalsk

oplevelse for alle. PR-foto
Sylvester Larsen spiller en lytte-venlig popmusik, der med klare budskaber og rockede undertoner, altid sørger for at levere en musikalsk oplevelse for alle. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sylvester spiller i Ubby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sylvester spiller i Ubby
Kalundborg - 23. februar 2020 kl. 11:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På fredag den 28. februar kan man opleve Sylvester Larsen på hans Lille Landsby Tour 2020 i Ubby Forsamlingshus.

Sylvester Larsen dropper de traditionelle spillesteder på sin forårstour 2020 og besøger i stedet for en lang række små danske landsbyer.

Sylvester synger primært på dansk, og tidligere i 2019 udgav han singlen »Lille Landsby«, som er en hyldestsang til de små landsbyer i Danmark. Sangen er en rejse tilbage i tiden, til dengang de provinsen stortrivedes.

Dengang var begrebet udkants Danmark endnu ikke opfundet. Lokale erhversdrivende indgik som en naturlig del af de små samfund, og folk kom ganske enkelt hinanden ved på en helt anden måde. I takt med de følgende års centralisering fulgte butiksdød, nedlagte busruter, huspriser i frit fald og arbejdspladser, der i stigende grad rykkede til storbyerne.

- Hvor er det ærgerligt, at det er gået sådan, for var Danmark ikke, mentalt og økonomisk set, et sundere og mere homogent samfund dengang?

- Var det ikke et kongerige, hvor afstanden mellem bybo og landbo var mindre, spørger Sylvester med et drømmende udtryk.

Det er Hvidebæk Lokalråd, som står bag arrangmentet med Kim Larsens søn.

Med sig til Ubby har Sylvester Larsen bandet »Nåleøjet«, som består af trommeslager Robin Pold, bassist Klaus Nielsen og guitarist Thomas Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk