24. september 2020
Svebølle Ungdomsklub åbnede i 2015. Donny Olsen til højre i billedet er initiativtager til klubben  og fungerer som daglig leder. (Arkiv)
Svebølle Ungdomsklub åbnede i 2015. Donny Olsen til højre i billedet er initiativtager til klubben og fungerer som daglig leder. (Arkiv)
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle-unge giver deres bud på fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle-unge giver deres bud på fremtiden
Kalundborg - 22. januar 2019 kl. 05:58
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Svebølle Lokalråd har man for tiden fuld gang i projektet »Svebølleforbindelsen«, der skal afdække de lokale beboeres ønsker og forventninger til udviklingen i området i de kommende år.

Nu vil lokalrådet også gerne have input fra egnens unge, og inviterer derfor til et debatmøde i Svebølle Ungdomsklub den 30. januar.

- Jeg håber, vi får fuldt hus den 30. januar, for det er vigtigt, at de unge kommer »ud af busken« og fortæller, hvad de ønsker sig af fremtidens Svebølle og Viskinge, siger Vibeke Riise Andersen, der er næstformand i Svebølle Lokalråd.

- Det er en god ide. Og jeg er overbevist om, at mange af de unge gerne vil give deres ideer videre, siger Donny Olsen, der er leder af ungdomsklubben og som var initiativtager til klubben, der kom i gang i 2015 og i dag samler godt en snes unge hver aften - nogle aftener mere end 30.

Der er åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk