23. januar 2020
Krolf er blevet en populær sport i Svebølle. Derfor indvier Kalundborg Kommune og Dansk Arbejder Idrætsforbund en ny krolfbane i byen den 2. maj.
Krolf er blevet en populær sport i Svebølle. Derfor indvier Kalundborg Kommune og Dansk Arbejder Idrætsforbund en ny krolfbane i byen den 2. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svebølle seniorer er vilde med at spille krolf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svebølle seniorer er vilde med at spille krolf
Kalundborg - 21. april 2019 kl. 19:03
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Krolf er blevet en populær sport i Svebølle. Faktisk er sporten blevet så populær, at den eksisterende bane ikke er nok til at opfylde efterspørgslen fra de lokale krolfspillere.

Derfor er Kalundborg Kommune nu i samarbejde med Dansk Arbejder Idrætsforbund ved at anlægge en ny bane, så endnu flere kan komme i gang med sporten.

- Vi vil gerne have dem i gang, som ikke kan få tiden til at gå som seniorer, siger Niels Kristiansen, der er ansvarlig for krolf i Svebølle Aktivitetscenter.

- Jeg tror, at spillerne kommer for hyggen. Jeg tror de alle sammen dyrker noget konkurrence i det, men den bunder ikke særligt dybt. Vi starter altid med at spille, holder pause og drikker kaffe og spiller videre og drikker så kaffe igen og snakker om det. Jeg tror, at det er hyggen som trækker ved sporten, fortsætter han.

Den nye bane kommer til at ligge ved Aktivitetscenter Åvangen i Svebølle og indvies den 2. maj, her kan såvel nye som gamle krolfspillere komme forbi og prøve den nye bane. Tilmelding til arrangementet skal ske senest den 25. april.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk