8. juli 2020
Mathias Huniche Christensen sikrede sig TEKNIQ Arbejdsgivernes vvs-installatørpris og har allerede åbnet egen virksomhed. Foto: Kea
Mathias Huniche Christensen sikrede sig TEKNIQ Arbejdsgivernes vvs-installatørpris og har allerede åbnet egen virksomhed. Foto: Kea
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Superdygtig nyudklægget vvs-installatør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superdygtig nyudklægget vvs-installatør
Kalundborg - 29. juni 2020 kl. 13:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et imponerende gennemsnit på 11,0 sikrede Mathias Huniche Christensen, Kalundborg, årets pris fra TEKNIQ Arbejdsgiverne, da studerende på Københavns Erhvervsakademi (KEA) fik papir på deres uddannelse til vvs-installatører.

- Jeg vidste faktisk ikke, der var en pris. Jeg var godt klar over, at jeg lå i den høje ende karaktérmæssigt, men det var stadig en overraskelse - en positiv en af slagsen - at jeg fik prisen, lyder det fra den 26-årige prisvinder.

Prisen gives til den studerende på hvert erhvervsakademi, der har klaret sig bedst på uddannelsen og har bestået autorisationsprøven. Og selvom den nye coronahverdag også har sat sit præg på afslutningen af uddannelsen, så skulle Mathias Huniche Christensen ikke snydes for hans velfortjente belønning for et karaktersnit på imponerende 11,0.

Ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne er prisen da også en vigtig markering af de kompetencer, de nybagte installatører bliver udstyret med.

- Installationsbranchen har brug for dygtige folk, ikke mindst når vi kommer ud på den anden side af coronakrisen. Og vi kan jo se, at de nyuddannede installatører er meget eftertragtede ude i virksomhederne, sagde Tina Voldby, underdirektør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Mathias Huniche Christensen er da også nu klar til at tage det næste karriereskridt.

- Jeg startede min egen virksomhed, MBJ VVS Teknik i Kalundborg op for et par måneder siden og er klar til at løse opgaver på hele Sjælland, siger Mathias Huniche Christensen.

Vvs-installatøruddannelsen er en videregående uddannelse, hvor de studerende typisk har en baggrund som vvs'ere.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk