9. april 2020
Der ventes mere end 80 glade strikkedamer, når der er Strikkefestival i Birkegårdens Haver 24. og 25. august.  PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Der ventes mere end 80 glade strikkedamer, når der er Strikkefestival i Birkegårdens Haver 24. og 25. august. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strikkefestival og marked i Birkegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strikkefestival og marked i Birkegården
Kalundborg - 19. august 2019 kl. 07:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er det tid til Birkegårdens årlige Strikkefestival og marked, som finder sted i weekenden den 24. og 25. august fra kl. 11-16.

Der ventes at komme over 80 glade strikkedamer og et lille udvalg af boder. Birkegårdens Haver holdt strikkefestival første gang i 2015.

- Til Strikkefestivalen kan man møde over 80 strikkeglade damer på plænen i den japanske have, men også rundt i haverne. Her sidder de og strikker, snakker og hygger sig. Man kan selvfølgelig få fif til eget strikketøj, og man er også velkomne til selv at tage strikketøjet med og slå sig ned et sted i haverne, fortæller Merry Sørensen.

Søndag den 25. august kl. 13 holder Charlotte Kaae et farverigt foredrag om brug af farver i strikketøjet og i andre sammenhænge af livet. Charlottes Kaae har fået forståelsen og kærligheden for farver fra sin mor, som selv elskede at bruge farver i hendes kreative arbejde.

- Ud over alle de glade strikkedamer har vi også et lille udvalg af boder, som både har relevans til strikning, men også andre spændende boder. Da vi har masser af plads i haverne, kan interesserede godt nå endnu at leje en bod, som kun koster 300 kr. for begge dage, forsætter Merry Sørensen.

- Haverne har åbent fra kl. 10 til 18, og samtidig med Strikkefestivalen kan man se hele Birkegårdens Haver, hvor vi har fem smukke og forskelligartede haver, stor butik med et bredt udvalg af brugskunst, hyggelig café, hvor man kan nyde frokosten og kaffen, seks legepladser og dyreområde med alle vores søde klappedyr. Resten af sommersæsonen har vi rabat på sæsonkort, som selvfølgelig også gælder til Halloween og til julemarkedet, slutter Merry Sørensen.

Sommersæsonen i Birkegårdens Haver afsluttes søndag den 15. september med frokostbuffet og banko.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk