11. december 2019
Jacob Glad på pladsen, hvor nedrivningen er i gang og de nye faciliteter skal bygges. I baggrunden den nye Citroën C5 Aircross og den nye Peugeot 508. PR-foto
Jacob Glad på pladsen, hvor nedrivningen er i gang og de nye faciliteter skal bygges. I baggrunden den nye Citroën C5 Aircross og den nye Peugeot 508. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort bilhus i moderne klæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort bilhus i moderne klæder
Kalundborg - 15. juli 2019 kl. 14:24
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremtidens bilhus.
Et bilhus, der både inde og ude viser vej. Også vej til en fremtid med CO2-fri biler.

Bilcentret Peer Glad på Slagelsesvej 121 i Kalundborg tager lige nu et stort skridt frem mod gennemførelse af den moderniseringsplan, bilcentret har haft i gang gennem de seneste år.

Nedbrydningen af nog­le af de gamle bygninger er sat i gang for at gøre plads til to nye showrooms til Peugeot og Citroën.

Det var her, forretningen tog sin begyndelse, da Peer Glad begyndte at sælge biler i 1972.

- Det har været et godt sted for os i mange år, men tiden er løbet fra de faciliteter. Vi har brug for en moderne og effektiv bilforretning, der opfylder og møder de strenge krav fra Peugeot og Citroën til salg og udstilling af biler, siger bilforhandler Jacob Glad.

Sidste år gennemførte Bilcentret Peer Glad sammenlægningen af sine servicefaciliteter og værksteder, så der nu kun er én indgang til værksted og reservedele.

- Det er godt for alle vores medarbejdere at være samlet under et tag. Vi har fået mange gevinster i form øget kundetilfredshed, bedre effektivitet, hurtigere kommunikation, udnyttelse af specialværktøj og meget mere. Vi har i det nye værksted samlet 27 arbejdspladser med lifte og har fået samlet vores reservedelslager og kundemodtagelse. Det er et stort skridt fremad, oplyser Jacob Glad.

Han fortæller, at der nu satses på at samle salgsafdelingen og lægge den sammen med resten af virksomheden.

- Vi har i mange år drømt om at få en mere moderne forretning med flere biler indendørs, så vi kan fuldende oplevelsen, når folk kommer og ser på ny bil, fortæller Jacob Glad.

- Men et glashus står ikke alene. Service og personlig rådgivning er altid kommet i første række og faciliteterne i anden. Sådan skal det også blive ved med at være i fremtiden, men netop fremtiden stiller i høj grad krav til os som forhandler.

- Vi ser ind i en fremtid med gradvis ændring til CO2-frie biler. Hvilken teknologi det ender med, er der ingen, der ved, men der kommer med garanti en ny teknologisk løsning.

- Vi gør derfor også de nye faciliteter klar til elbiler og plugin hybridbiler, oplyser Jacob Glad.

Det nye hus vil stå færdigt i januar 2020 og kommer til at give et samlet indtryk af bilcentrets samlede setup.

En række af de faciliteter, der bliver »til overs«, sælges eller lejes ud.

Bilcentret Peer Glad er autoriseret Peugeot-, Citroën- og Ifor Williams Trailer-forhandler samt Jaguar, Land Rover og Fiat servicepartner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk