5. maj 2021
Far og søn Hans Frederiksen og Tom Frederiksen foran facaden i Kalundborg, hvor der snart kommer til at stå Bin2Bil. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Far og søn Hans Frederiksen og Tom Frederiksen foran facaden i Kalundborg, hvor der snart kommer til at stå Bin2Bil. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort autohus i Kalundborg skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort autohus i Kalundborg skifter navn
Kalundborg - 16. april 2021 kl. 18:57
Af Claus Sørensen

Det er vokset og vokset. Har fået flere og flere bilmærker ind.

Hans Frederiksens kendte autoforretning i Kalundborg har i årtier haft en fremtrædende placering og har i høj grad fulgt med i udviklingen.

Nu skifter firmaet navn. Fra Hans Frederiksen til Bin2Bil­.

Nu den 1. maj er det fem år siden, Bin2Bil med hovedsæde i Holbæk overtog Hans Frederiksen A/S og Hyundai i Kalundborg. De to Kalundborg-forretninger blev samlet under navnet Hans Frederiksen på Elmegade 31, hvor der sælges og serviceres Ford, Hyundai, Renault og Dacia.

Firmaet er nu som før og også i fremtiden tæt forbundet med Frederiksen-navnet. Det er Tom Frederiksen - søn af Hans Frederiksen - der er indehaver. Opvokset i Kalundborg.

Det vil i øvrigt fortsat være forretningschef Mathias Lykke, som har det daglige ansvar for forretningen i Kalundborg.

På femårs-dagen for overtagelsen vil kunderne blive mødt af et »Velkommen til Bin2Bil«, når de kontakter Hans Frederiksen i Kalundborg.

Navneskiftet på afdelingen signalerer, at Kalundborg bliver en vigtig brik i Bin2Bils planer for udviklingen af både privat- og erhvervssalg og service i Nordvestsjælland og Vestsjælland.

- Det er i år 20 år siden firmaet Bin2Bil blev stiftet. Dengang var vores adresse i Holbæk midtby, fortæller direktør Tom Frederiksen. Han har de seneste 27 år været medejer af sin fars livsværk i Kalundborg - Hans Frederiksen Automobiler.

Med udflytningen til det nye bilhus i Holbæk i 2014 og opførelsen af det bilhus i Slagelse, der åbnede i maj 2020, har det ligget i kortene, at Kalundborg på et tidspunkt skulle ind under samme paraply. Nu den 1. maj i år bliver det en realitet

Kunderne i Kalundborg kommer ikke til at mærke de store forandringer i forbindelse med navneskiftet. De samme medarbejdere som altid og uændrede service- og reparationspriser.

Den synlige forandring bliver nye visitkort, nye skjorter og i løbet af 2021 et nyt navn på facaden

- Og så vil kunder med en serviceaftale i øvrigt kunne drage nytte af frit at vælge afdeling for service og reparation, dér hvor mærket er repræsenteret, siger Tom Frederiksen.

En naturlig synergi-effekt af navneskiftet i Kalundborg er, at erhvervsteamet fremover kan arbejde ud fra de tre lokationer, der dækker hele det store område.

Hans Frederiksen - som i dag nyder sin tilværelse som pensionist, men som ofte kigger ind - er glad for, at forretningen drives videre af hans søn i tæt samarbejde med personalet i Kalundborg, hvor mange også har en årelang anciennitet og dermed dybdegående og grundlæggende kendskab til bilmærkerne.

Administration, marketing med videre for alle tre byer er samlet i Bin2Bil's afdeling i Holbæk, og med Hans Frederiksen inde under Bin2Bil-paraplyen beskæftiger Bin2Bil i alt 140 medarbejdere og sælger 3.000 biler om året.

I forbindelse med navneskiftet vil der blive budt på gode tilbud, oplyser Tom Frederiksen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk