19. december 2018
Dea Korgaard Madsen er glad: - Vi har fået stor opbakning og støtte lokalt. Nu glæder vi os til næste etape - og til sommeren. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Dea Korgaard Madsen er glad: - Vi har fået stor opbakning og støtte lokalt. Nu glæder vi os til næste etape - og til sommeren. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor støtte til lille cafe på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor støtte til lille cafe på havnen
Kalundborg - 17. april 2018 kl. 07:01
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dea Korgaard Madsen har al mulig grund til at smile og være glad:

- Vi har fået en fantastisk opbakning fra første åbningsdag i påsken, og det, gæsterne fortæller os om Iscafeen, er vi både glade for og stolte over. Vi kunne ikke ønske os det bedre.

33-årige Dea Korgaard Madsen fra Gørlev har, sammen med sin mand, der har styret det omfattende indretningsarbejde, men til hverdag er travlt optaget i sin egen virksomhed, åbnet Iscafeen på Mullerup Havn, og den 100 kvadratmeter store cafe byder på meget mere end is, burgere og kaffe.

Familien har investeret 300.000 kroner i udstyr, og ikke mindst i indretningen af cafeen.

- I de fem åbningsdage i påsken var der gæster, som kom hver eneste dag! smiler Dea.

Iscafeen, der fra begyndelsen af maj har åben hver dag, er snart klar med et egentligt cafe-kort, og Dea håber at ramme nogle af de tilbud, gæster på havnen efterspørger, med det skiftende danske sommervejr, tilføjer hun, som har erhvervserfaring fra andre brancher.

- Så snart vejret tillader det, går vi i gang med at etablere ny stor terrasse på 150 kvadratmeter, med lækre møbler og den skønneste udsigt til strand og sejlbåde. Ligeledes kommer en 18-hullers minigolfbane anlagt med kunstgræs, mooncarbane foruden petanquebane. Nogle dele af projekterne kan vi selv udføre, men overordnet er det planen, at vi er færdige med udendørsaktiviteterne inden sommerferien. Vi vil gerne skabe en samlet ramme, som rammer hele familien, siger Dea, der har 15 ansatte.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk