26. november 2020
Kenneth Vester (tv.) og Sonny Lillevang nød at spille støttekoncerten i denne tid, hvor der ikke er så mange spillejobs.Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kenneth Vester (tv.) og Sonny Lillevang nød at spille støttekoncerten i denne tid, hvor der ikke er så mange spillejobs.Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støttekoncert med crazy hits og hygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støttekoncert med crazy hits og hygge
Kalundborg - 31. oktober 2020 kl. 22:27
Af Eva Lyng Johansen

For Kenneth Vester, som er forsanger og spiller guitar i det lokale band Move Out, er Kino Den Blå Engel samlingsstedet i byen, hvor man både kommer med sin venner og familie for se film, stand up og koncerter, og da han hørte, At Kino Den Blå Engel trængte til en økonomisk håndsrækning i denne tid, fik han idéen til at lave en støttekoncert.

- Jeg har altid drømt om at spille i biografen, og så ville jeg også gerne hjælpe biografen, fortæller Kenneth Vester inden støttekoncerten.

Brian Sønder Andersen og Annette Sønder Nielsen var glade for tilbuddet fra Kenneth Vester, og de syntes, at det var en god idé.

- Vi er så taknemmelige for den støtte vi får. Det er fuldstændig ubeskriveligt, fortalte Annette Sønder Nielsen, mens hun tog imod gæster til både støttekoncerten i den store sal og film i den nye sal.

Ifølge Annette Sønder Nielsen har biografen haft en god periode i efterårsferien, hvor mange var i biografen for at se filmene Druk og Far til fire.

- Folk har fundet ud af, at de trygt kan gå i biografen, fordi vi har styr på det, sagde hun.

Sonny Lillevang, som er souschef på Musisk Skole i Kalundborg, spurgte Kenneth Vester, om han skulle være med til at spille klaver til koncerten, hvilket Kenneth Vester var helt med på.

- Jeg ville også gerne støtte biografen, og så er det også fedt at komme ud at spille, sagde Sonny Lillevang.

Sangvalget stod Kenneth Vester dog for, og der var lagt op til en masse hits med forskellige kunstnerne som Mads Langer (Overgiver mig langsomt), Poul Krebs (Så nogen som os), Elton John (Your Song), Carl Emil Petersen (Amager Forbrænding) og mange flere.

25-årige Kenneth Vester er lærer på Tømmerup fri- og Efterskole, og han havde taget en af eleverne fra 7. klasse med, nemlig Lærke Dausel. Sammen sang de Mads Langers sang In These Waters med.

Hun imponerede publikum med hendes smukke stemme, og hun fik stor applaus bagefter, inden hun gik af scenen igen,

- Var hun ikke god? spurgte Kenneth Vester, inden han gik videre med Noahs hit Over Byen.

- Det er jo en lidt ærgerlig tid. Derfor vil jeg også gerne lave en hyggeaften, hvor vi også husker at sætte pris på det, som vi har, sagde Kenneth Vester, inden han sang Rasmus Seebachs Ingen kan love dig i morgen.

Kenneth Vester sang også en hans egne sange, Hastige Skridt, som også blev taget godt imod.

Undervejs fik han og Sonny Lillevang mange klapsalver fra publikum, og med ekstranummeret med Gnarls Barkley var folk helt oppe at ringe, inden koncerten sluttede og mundbindet atter skulle på og folk kunne drage hjem.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk