18. september 2021
Rasmus Egedal Lynge;: - Vi har brug for mere plads til udvikling og administration, men vi har ingen hastværk. Hen over efteråret forventer vi at rykke ind i de nye rammer,Foto: Per Christensen
Rasmus Egedal Lynge;: - Vi har brug for mere plads til udvikling og administration, men vi har ingen hastværk. Hen over efteråret forventer vi at rykke ind i de nye rammer,Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernehuset er nu en del af Dansk Plejeteknik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Stjernehuset er nu en del af Dansk Plejeteknik
Kalundborg - 27. juli 2021 kl. 12:32
Af Bjarne Robdrup

Plejeteknik-virksomheden med hovedsæde i det gamle apotek på hjørnet af Odinsvej og Tingvej vokser ikke kun i produktion, medarbejderskare og omsætning. Der er også brug for mere plads, og derfor har virksomheden opkøbt naboejendommen på Tingvej, den tidligere daginstitution, Stjernehuset.

- Vi har brug for mere plads til udvikling og administration, men vi har ingen hastværk. Hen over efteråret forventer vi at rykke ind i de nye rammer, siger administrerende direktør, Rasmus Egedal Lynge.

Han lægger ikke skjul på, at Dansk Plejeteknik A/S er en virksomhed lige efter hans hoved.

- Ambitionerne er store, men vi har også noget at have optimismen og de store forventninger i. Det og fremtidsperspektiverne var vægtige argumenter for mig at søge stillingen som direktør, siger han.

Rasmus Egedal Lynge er 41 år og bredt uddannet som maskinmester, elektronikmekaniker og med en MBA i virksomhedsledelse i værktøjskassen.

Om hans præcise rolle siger han:

- Jeg skal bidrage med at fastholde og udbygge Dansk Plejetekniks position og forløse nogle af de mange potentialer, virksomheden byder ind med. Og så ser jeg jo også tingene med andre øjne.

Den nye direktør tiltrådte i Høng fra en stilling som afdelingschef i en teknologisk virksomhed i Brøndby.

Niels Mads Nielsen: - Det er reelt at sige, at Dansk Plejeteknik A/S er et helt andet sted i dag end for blot få år tilbage, og de erfaringer og værktøjer, Rasmus bringer med sig, falder fint i tråd med vores strategier, siger virksomhedens ejer i anden generation - og om sig selv og beslutningen om at træde et trin tilbage i forhold til den daglige ledelse, siger han:

- Jeg vil bruge energien på at produktudvikle indenfor hjælpemiddelteknologien, på et stadigt voksende marked, der udvikler sig hele tiden også udenfor Danmarks grænser.

Dansk Plejeteknik blev i november sidste år kåret som Årets Innovative Læreplads, og fra i år er hjælpemiddelvirksomhedenovergået til udelukkende at modtage og bruge 100 procent klimavenlig energi.

- Vi arbejder målrettet på at blive en grøn virksomhed, siger Rasmus Egedal Lynge.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk