23. oktober 2020
Stjerneshow på Kalundborg Rock'er 2019 - Lis Sørensen. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Stjerneshow på Kalundborg Rock'er 2019 - Lis Sørensen. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjerne-show: Stort tilykke til Kalundborg Rock'er med de 20 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjerne-show: Stort tilykke til Kalundborg Rock'er med de 20 år
Kalundborg - 10. august 2019 kl. 16:00
Af Stefan Andreasen

- Et stort tilykke til Kalundborg Rock'er med de 20 år. Jeg har jo været her mange gange i årenes løb og har mødt alle jer dejlige mennesker, lød det fra pop-divaen Lis Sørensen, da hun lørdag var med i det stjerne-besatte fødselsdags-show i anledning af festivalens 20 år.

Showet var forsinket en halv times tid på grund af det voldsomme skybrud, men solen skinnede igen på festivalpladsen, da Lis Sørensen inviterede de mange festivalgæster med på en rejse »Tæt på ækvator« for at glo på pelikaner og døde vulkaner.

De mange gæster havde under skybruddet forskanset sig med regntøj og gummistøvler, og kravlede ud af regn-grejet, ud i solen, da Lis Sørensen spillede den funky »Mine Øjne De Skal Se«.

Efter at konferencier Kai Koitzsch havde ønsket Kalundborg Rock'er tillykke med de 20 år og berettet om to årtier med et væld af stjerner på Store Scene og en del problemer med vind og vejr undervejs, åbnede Peter Molzen fra Peter & De Andre Kopier stjerne-koncerten med Gasolin's hit »Rabalderstræde« efterfulgt af »Tik Tik«.

Aura drønede begejstret rundt på scenen i nummeret »Jeronimo«.

- Det er så skønt at være her igen. Jeg er slet ikke færdig - vi ses, lød det fra den smilende pop-stjerne, da hun sprang fra scenen efter et par numre.

Derudover var der besøg af Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake, Jimmy Bacoll (tidligere Colding) fra Zididada, Michael Falch og Nicky Russell fra L.I.G.A.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk