16. januar 2019
De nye Equinor-flag blev hejst af raffinaderidirektør Jofrid Klokkehaug med hjælp fra Mette Lehmann og Thomas Thisted. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

De nye Equinor-flag blev hejst af raffinaderidirektør Jofrid Klokkehaug med hjælp fra Mette Lehmann og Thomas Thisted. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Statoil skifter navn til Equinor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statoil skifter navn til Equinor
Kalundborg - 16. maj 2018 kl. 09:06
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Verden ændrer sig, og det samme gør Statoil, som efter vedtagelser på generalforsamlinger i Danmark og Norge i aftes nu hedder Equinor. Det blev markeret i Kalundborg i morges, hvor raffinaderidirektør Jofrid Klokkehaug klokken 8 hejste tre nye flag ved administrationen og holdt en kort tale for de fremmødte medarbejdere og ledere.

Jofrid Klokkehaug lagde ud med morgenmad sammen med vedligeholdelsesafdelingen, som har til huse på Asnæsværket, inden hun kom tll den fælles morgen-seance med flaghejsningen, hvor hun pointerede, at det nu er op til medarbejderne at fylde nye nye Navn Equinor med godt indhold.

Teknisk chef Kirstine Noermark og Claus Koch, der har mere end tre årtiers erfaring på raffinaderiet, nævnte over for Nordvestnyt, at navneskiftet nok indebærer flere følelser blandt medarbejderne i Norge end det gør i Danmark, fordi nordmændene har været meget stolte af deres Statoil.

Skjold Hansen, med ansvar for facility management, indskød med et smil, at det nu bliver en udfordring at huske at sige det rigtige selskabsnavn, når man tager telefonen.

Efter den fælles morgenmad i administrationen blev tre nye flag - to hvide og et rødt - hejst i flagstængerne ved administrationen, og andre steder på raffinaderiet kom lederne ud og fik sagt tillykke med det nye til folkene.

Det var nødvendigt, fordi raffinaderiet, der pt. beskæftiger 347 medarbejdere og et antal konsulenter, fortsatte driften som normalt, selv om der skulle siges tillykke med det nye navn til selskabet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk