24. november 2020
DHL Stafetten blev aflyst i 2020. Det betyder i Kalundborg Kommune, at der er nogle ubrugte sundhedsmidler.Foto: Hans-Jørgen Johansen
DHL Stafetten blev aflyst i 2020. Det betyder i Kalundborg Kommune, at der er nogle ubrugte sundhedsmidler.Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafetpenge skal måske bruges på vaccine til ansatte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafetpenge skal måske bruges på vaccine til ansatte
Kalundborg - 28. oktober 2020 kl. 18:18
Af Eva Lyng Johansen

I år måtte de kommunalt ansatte i Kalundborg Kommune skyde en hvid pind efter at deltage i DHL Stafetten og aktivitetsdag på grund af corona­restriktioner.

Det betyder, at der nu står 346.000 ubrugte kroner på kontoen for sundhedsfremme i 2020.

Hovedudvalgets arbejdsgruppe har foreslået, at bruge de uforbrugte sundhedsmidler på et tilbud om gratis influenzavaccination til alle kommunens ansatte.

Forslaget begrundes med, at influenzavaccination kan være med til at forebygge alvorlige sygdomsforløb - især i kombination med Covid 19, men også at vaccination kan have en positiv effekt på sygefraværet.

Ingen vaccine til salg
- Lige i øjeblikket er der ikke nok vaccine, så derfor afventer vi, om vi kan købe det på et senere tidspunkt, siger Søren Ole Sørensen, direktør i Kalundborg Kommune.

Sagen skal tages op på Hovedudvalgets møde i december, hvor man skal se om det er muligt at købe influenzavaccination på det tidspunkt.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk