17. november 2018
Onsdag var der rejsegilde på det usædvanlige byggeri, bevægelseshuset Spiralen i Kalundborg. Foto: Ole Brandt
gallery icon

Se billedserie

Onsdag var der rejsegilde på det usædvanlige byggeri, bevægelseshuset Spiralen i Kalundborg. Foto: Ole Brandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spiralen kan pakkes ud til jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spiralen kan pakkes ud til jul
Opdateret 13. april 2016 kl. 18:01
Kalundborg - 13. april 2016 kl. 17:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spiralen, Kalundborg Kommunes bevægelseshus på Herredsåsen i Kalundborg, kan pakkes ud til jul som en anden julegave.

Det bebudede borgmester Martin Damm, da der onsdag var rejsegilde på det utraditionelle byggeri. Den aktuelle tidsplan siger nemlig, at huset vil stå færdigt i uge 51 - lige op til jul - efter at det har været ramt af forskellige økonomiske udfordringer undervejs. Senest en konkurs hos en af leverandørerne, som fandt sin løsning, da hovedentreprenøren Elindco trådte til og nu står med en midlertidig fabrik i Farsø i Nordjylland, selvom det ikke lige var skrevet ind i virksomhedens strategiplan, som entreprisedirektør Per Bager fra Elindco udtrykte det.

Om det utraditionelle er der sagt meget undervejs, og det blev der også i går, hvor Per Bager konstaterede, at arkitekter får mange gode ideer men undrede sig over, hvordan de lige finder på, at et hus skal krumme og bøje sig som i tilfældet Spiralen.

Det var borgmester Martin Damm også ind på med en bemærkning om, at Spiralen arkitektonisk set ikke lige repræsenterer den type løsninger, man er vant til at se i Kalundborg eller på landsplan, for den sags skyld.

- Vi er vant til at se haller på 20 x 40 meter, hvor alle typer idræt skal passes sig ind. Her bliver der plads og rum til mange typer idræt på én gang i samme bygning. På den måde bliver de enkelte idrætter mere synlige og inspirerende for hinanden, pointerede Martin Damm.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk