17. oktober 2021
Kaste redningskrans-legen med en vægt på en snor, som skal ramme ned i dåsen, er ikke let. Men hvis man er tålmodig, så lykkes det, og det fandt deltagerne her ud af. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Kaste redningskrans-legen med en vægt på en snor, som skal ramme ned i dåsen, er ikke let. Men hvis man er tålmodig, så lykkes det, og det fandt deltagerne her ud af. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejdere har atter fremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejdere har atter fremgang
Kalundborg - 26. september 2021 kl. 18:34
Af Ulrik Reimann

Det går såmænd rigtig godt for Hvidebækspejderne igen efter et par dyk. Dengang der kun var 19 spejdere i alt, blev der iværksat en indsats. Den førte til, at man rundede 50 spejdere.

Men så kom coronaen og pressede medlemstallet i den gale retning, til 42.

- Nu går det fremad igen, og vi er netop kommet på den gode side af 50 spejdere, fortalte Daniel Badeby, formand for bestyrelsen, ved et festligt og velbesøgt åbent hus-arrangement på Hørkærgård i Jerslev søndag.

Det understregede formanden også i sin jubilæumstale: - Hvidebækspejderne er en aktiv forening i bevægelse med dedikerede ledere, lød det.

Blandt gæsterne var borgmester Martin Damm, der holdt en tale og roste Hvidebækspejderne - og gav råd om, hvordan man bliver god til kaste redningskrans-legen: Man skal måle snoren, så længden passer til dér, hvor dåsen står, så er chancerne bedre.

Hvidebæk Spejderne i Ubby har i 40 år glædet børn og unge med masser af aktiviteter.

- Det handler ikke mindst om at komme ud i naturen og dyrke kammeratskabet, fortalte Grete Tanghus, der er leder for mini'erne.

Hun nævnte også, at der lægges vægt på, at fællesskabet har plads til alle, og at alle har et eller andet, som de er gode til.

De mange gæster ved åbent hus-arrangementet kunne både få noget at spise i gården og i haven, hvor der var bål, og i haven var der også opstillet en række aktiviteter, som både børn, unge og voksne kunne prøve. For eksempel kaste redningskrans-legen, som var frustrerende svær for de fleste.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk