17. oktober 2019
Skovtårnet i Camp Adventure ved Gisselfeld er blandt destinationerne for Sommersjovs ture i år. Foto: Thomas Olsen
Skovtårnet i Camp Adventure ved Gisselfeld er blandt destinationerne for Sommersjovs ture i år. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommersjov for unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommersjov for unge
Kalundborg - 21. april 2019 kl. 17:52
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro afholder Kalundborg Ungdomsskole en række aktiviteter for unge henover sommeren, samlet under navnet Sommersjov. Der er flere nyheder på programmet i år i form af blandt andet opfinder-værksted og betonkunst, hvor man kan få udlevet sin kreativitet.

I den mere aktive ende af nye aktiviteter finder man et stand up padling-hold samt en tur til det nye skovtårn i Camp Adventure ved Gisselfeld.

Der er også en række gengangere på Sommersjov-programmet. Eksempelvis vil der igen i år være Cirkus i teltet. Sidste år blev det holdt i Svebølle, men denne sommer er det Havnsø, der får besøg af de gøglende unge.

Cirkus i teltet løber fra mandag den 9. juli til fredag den 13. juli. De unge bruger dagene på at træne cirkustricks, mens der overnattes og hygges i shelters ved Vesterlyng Camping. Af andre gengangere kan nævnes Girls Night, Minicross og X-jump.

For computerspillerne er der med Fortnite - Live turnering i det populære skydespil. Sommersjovs trykte folder kommer efter påsken, men man kan allerede nu meldes sig til arrangementerne på Ungdomsskolens hjemmeside ungkalundborg.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk