17. oktober 2018
Lis Sørensen for fuld hammer ved en intens og næsten intim koncert for 500 i Kalundborg lørdag aften. Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Lis Sørensen for fuld hammer ved en intens og næsten intim koncert for 500 i Kalundborg lørdag aften. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sørensen i glæde og inderlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sørensen i glæde og inderlighed
Kalundborg - 05. november 2017 kl. 10:58
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var den ikoniske rockanmelder, Torben Bille, der formulerede Lis Sørensens fortolkning af sin sangskat som melankoli i store svæv, og 62-årige Lis Sørensen tilføjer stadig nye kapitler til sin omfattende musikalske fortælling.

Lørdag aften gik hun på scenen i Kalundborg-hallen med et meget stærkt musisk fundament fra øverste hylde i ryggen i kraft af nogle af landets bedste og mest benyttede rock- og popmusikere: Gnags-drengene Per Chr. Frost, guitar, og Mads Michelsen, trommer; Jonas Krag, der også spiller med Sanne Salomonsen, Medina og Aura; Steen Rasmussen på keyboards, der også er med Marie Carmen Koppel; og Mikkel Riber på bas, der også høres med Seebach, Lars Lilholt, Søs Fenger og Kylie Minogue.

Det begyndte så intenst med Sebastians og Brechts Sang om den lille Vind, og Sebastian var - naturligvis - med hele vejen, som han har været det i Sørensens karriere. På vejen fik vi også Bedre Tider, titlen på Lis Sørensens første studiealbum i syv år, der er taget så godt imod, at hun er indstillet til to priser ved Danish Music Awards på lørdag 11. november, som omtalt i Nordvestnyt: Som Årets danske solist (for »Bedre tider«), i konkurrence med rapperen Giggi, Gulddreng, Jacob Dinesen og Kesi, og til Publikumsprisen i kamp med Burhan G, Gilli, Mø og Rasmus Seebach. Vi fik nogle af den nye plades 10 skæringer, men der blev naturligvis også høstet fra den melodiøse historik, Lis Sørensen gennem mere end 40 år har landet på de musikalske marker. En flot aften var det. Vi gik glade hjem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk