30. maj 2020
Uffe Samuelsen lukker efter 30 år sin butik, Gørlev Gulv- og Tæppeservice, på næste  søndag den 20. oktober. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Uffe Samuelsen lukker efter 30 år sin butik, Gørlev Gulv- og Tæppeservice, på næste søndag den 20. oktober. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søndag er Uffes sidste dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag er Uffes sidste dag
Opdateret 10. oktober 2019 kl. 12:19
Kalundborg - 10. oktober 2019 kl. 12:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sommer kom det frem, at Uffe Samuelsen havde solgt sin butik og ejendommen på Algade 36 i Gørlev. Derfor startede han et ophørsudsalg, for at få tømt butikken for varer. Nu har han meldt sidste åbningsdag ud og det er søndag den 20. oktober.

I den anledning byder Uffe Samuelsen, der i over 30 år har drevet Gørlev Gulv- og Tæppeservice, på en forfriskning og vil benytte den sidste åbningsdag takke for 30 gode år i Gørlev.

- Det er gået meget hurtigere end jeg havde turde håbe på. På 14 uger har jeg stort set fået tømt butikken, og der er faktisk ikke ret meget tilbage. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for 30 gode år. Jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik, slutter Uffe Samuelsen.

Ejendommens nye ejer, Martin Larsen fra Kirke Helsinge, har planer om blandet bolig og erhverv i ejendommen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk