22. oktober 2019
Café Edderfuglen på Røsnæs skal have ny forpagter. Det har kultur- og fritidsudvalget besluttet på sit seneste møde. Forpagtningen vil blive tidsbegrænset for en tre-årig periodei.  Foto: Preben Moth
Café Edderfuglen på Røsnæs skal have ny forpagter. Det har kultur- og fritidsudvalget besluttet på sit seneste møde. Forpagtningen vil blive tidsbegrænset for en tre-årig periodei. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søger ny forpagter til café

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søger ny forpagter til café
Kalundborg - 07. december 2018 kl. 06:32
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jagten på en ny forpagter til Café Edderfug­len på Røsnæs går nu i gang.

På tirsdagens møde i kultur- og fritidsudvalget i Kalundborg Kommune godkendte udvalget, at man skal opslå forpagtningen af Caféen for en tidsbegrænset periode på tre år.

- Røsnæs er inde i en positiv udvikling i forhold til antal besøgende samt et stigende antal aktiviteter og nye faciliteter. En forpagtning er café Edderfuglen anses derfor for at være attraktiv og kan understøtte den gode udvikling på Røsnæs. For den rigtige forpagter vil der være et potentiale for - sammen med andre - at udvikle området yderligere, lyder det i sagsfremstillingen, som politikerne blev præsenteret for.

Forpagtningen af Café Edderfuglen blev ledig, da den tidligere forpagter Victor Guldberg Pedersen besluttede sig for at stoppe den 2. september i år..

Victor Guldberg Pedersen havde på daværende tidspunkt forpagtet Café Edderfuglen i fem år.

Inden Victor Guldberg Pedersen var det Lisbet Vistisen, der i 10 år forpagtede Café Edderfuglen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk