15. september 2019
Trekløveret fra føtex Kalundborg, bagermester Jens Fleissig, slagtermester Ronnie Østfeldt samt varehuschef Dennis Larsen, står med nogle af de varer, der kommer på påskebordet. Den 3. april inviterer de til stor inspirationsdag i varehuset.Foto: Jørn Nymand
Trekløveret fra føtex Kalundborg, bagermester Jens Fleissig, slagtermester Ronnie Østfeldt samt varehuschef Dennis Larsen, står med nogle af de varer, der kommer på påskebordet. Den 3. april inviterer de til stor inspirationsdag i varehuset.Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smag på påsken og bliv inspireret i føtex

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smag på påsken og bliv inspireret i føtex
Kalundborg - 24. marts 2019 kl. 08:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man ikke lige har overblik over, hvad der skal serveres til påskefrokosten, til den kommende konfirmation eller anden familiefest, så er der masser af inspiration at hente onsdag den 3. april fra kl. 19-20.45 i føtex Kalundborg.

- Vi har masser at byde på, og det vil vi naturligvis gerne dele med vores kunder for at inspirere dem, fortæller varehuschef Dennis Larsen.

Det koster 100 kr. at deltage, og oven i hatten på de mange smagsprøver, så får deltagerne også en goodiebag med hjem af samme værdi som billetten.

- Billetterne sælges efter først til mølle princippet i kundeservice, og der bliver med garanti masser af gode sager at komme efter, lover varehuschefen.

Slagtermester Ronnie Østfeldt og hans medarbejdere anstrenger sig for at vise, hvad hans afdeling kan tilbyde, og det samme gælder bagermester Jens Fleissig, ligesom de vinkyndige medarbejdere vil vejlede og guide kunderne igennem det store udvalg, der er i føtex.

- Vi får besøg af repræsentanter fra Carlsberg, så der er også udsigt til smagsprøver på de gode varianter fra bryggeriet, lyder det fra Dennis Larsen. Han synes, man skal bruge aftenen på også at få de gode idéer til, hvad man vil servere til familiens kommende arrangementer, hvor der inden længe er udsigt til, at man rykker ud på terrassen.

- Her kommer der med garanti igen rosévin på bordet. Salget af rosévin eksploderede nærmest sidste år med det varme forår og sommer, så rosévinen, som nu er populær hele året, skal vi naturligvis også smage på 3. april, siger Dennis Larsen.

Og så gentager bagermesteren den store succes fra sidste år, hvor man solgte hjemmelavede påskeæg. Dem var kunderne vilde med.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk