18. april 2019
Palle Bruun Olsen stopper med at hodle foredrag om Kalundborgs historie. Til gengæld får han mere tid til kunst, som er en anden af hans store interesser. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Palle Bruun Olsen stopper med at hodle foredrag om Kalundborgs historie. Til gengæld får han mere tid til kunst, som er en anden af hans store interesser. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med historie-fortællingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med historie-fortællingerne
Kalundborg - 14. oktober 2018 kl. 08:24
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Palle Bruun Olsen har holdt stribevis af foredrag om Kalundborgs historie gennem 35 år. Men nu er det slut. Hans sidste foredrag om dét emne blev holdt ved et arrangement i Skibbrogade i denne uge.

- Når man har været med så mange år, kan man komme til at fremstå som en, der har patent på sandheden. Det har jeg bestemt ikke. Der er også fare for, at man kommer til at gentage sig selv, så nu har jeg valgt at stoppe, siger Palle Bruun Olsen.

Til gengæld får han mere tid til en anden af sine store interesser: Kunst.

I øvrigt er det Palle Bruun Olsen og munkene fra det gamle Gråbrødrekloster i Kalundborg, der har leveret grundstenen til Kalundborg Kommunes rådhus. Som barn fandt Palle Bruun Olsen murstenen fra 1200-tallet i forbindelse med et gravearbejde i Kalundborg. Den kom på bagagebæreren med hjem til Årby, hvor den i en årrække blev brugt som rullepølse-presse.

Nu kan man se stenen - og dens 800 år gamle spor af en kattepote - på rådhuset på Holbækvej.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk