29. marts 2020
Næste år er det 50 år siden, man tog imod de første kunder i slagterbutikken på Kordilgade 10. Billedet er fra 1980?erne.
gallery icon

Se billedserie

Næste år er det 50 år siden, man tog imod de første kunder i slagterbutikken på Kordilgade 10. Billedet er fra 1980?erne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagterbutik i Kordilgade 10 i snart 50 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagterbutik i Kordilgade 10 i snart 50 år
Kalundborg - 18. februar 2020 kl. 07:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På et tidspunkt var der mere end 20 slagterforretninger i Kalundborg-området.

Nu er Slagter Jacob i Kordilgade den eneste tilbageværende, der har modstået konkurrencen fra supermarkederne og udviklet sig en af Danmarks største diskbetjente slagterforretninger med pølsemageri, røgeri og krogmodning af oksekød samt mad ud af huset.

Næste år kan slagterbutikken, der udelukkende har satset på kvalitet og rådgivning fra et veluddannet personale, fejre 50 år.

Dem er der ikke mange tilbage af, og de seneste 19 år er det Jacob Nielsen, der har været indehaver af butikken, som han overtog efter sin far, Erik Nielsen, der åbnede den og byggede den op fra 1970 til 2001.

Jacob Nielsen fortsatte udviklingen af forretningen, og det lykkedes det ham at skabe fundamentet for en butik, som kunderne stadig søger til, når det er kvalitet, de går efter.

Et par år efter Jacob Nielsen tog over, blev han også belønnet med Nordea Danmark Fondens lokale erhvervspris. Den fik han for udviklingen af forretningen og konceptet, dygtighed, flid, dynamik og initiativ.

For snart otte år siden renoverede Jacob Nielsen totalt butikken og åbnede en både større og bedre og mere hensigtsmæssigt indrettet slagterbutik, hvor omgivelserne i endnu højere grad spiller sammen med de kvalitetsvarer, der bliver solgt.

- For os handler det hele tiden om at være dygtige. Vi må ikke gå i stå men fortsætte med at udvikle os, så vi kan tilbyde kunderne nogle gode produkter og gerne komme med nye tiltag. Kunderne stiller krav om høj kvalitet, og den skal vi fortsat leve op til, slår Jacob Nielsen fast. Han har det bedst med at være på forkant af udviklingen.

Næste år er det lagt op til en ekstra stor fødselsdagsfejring, hvor det er 20 år siden Jacob Nielsen satte sig i spidsen for slagterbutifkken, som samme år kan fejre 50 års fødselsdag i på samme adresse og i samme families eje.

- Men vi skal naturligvis også fejre de 19 år i år sammen med kunderne, som vi har en række gode fødselsdagstilbud til, ligesom vi kører vores foodtruck på gaden på fredag den 28. februar og sælger flæskestegssandwicher. De kan også bestilles på nettet, ligesom kunderne gør med mange andre af vores produkter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk