31. maj 2020
Hos Slagter Jacob er det dagligdag for medarbejderne at holde hygiejnen i top. Det ligger på rygraden. Foto: Per Christensen
Hos Slagter Jacob er det dagligdag for medarbejderne at holde hygiejnen i top. Det ligger på rygraden. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagter Jacob har mad nok til alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagter Jacob har mad nok til alle
Kalundborg - 25. marts 2020 kl. 15:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagter Jacob hjælper kalundborggenserne med god hjemmelavet mad i en svær tid, hvor ikke meget er som det plejer.

- Vi har nemlig ingen problemer med at få vores gode råvarer hjem, så vi har mad nok til alle, ligesom kunderne kan være helt trygge ved at handle hos os, og det kan de iøvrigt altid. Vi er vant til at holde hygiejnen helt i top, forklarer slagtermester Jacob Nielsen.

Det er ikke kun i forbindelse med coronavirussen, at der er helt styr på, hvor vigtigt det er bl.a. at vaske hænder, når man arbejder med fødevarer - det er hverdag i slagterbutikken i Kordilgade.

- Den slags ting ligger på rygraden hos os i butikken.

Jacob Nielsen har observeret, at hans mange trofaste kunder lytter til myndighederne og deres råd.

- Vi kan se, at kunderne ikke kommer så ofte som tidligere, men til gengæld køber de mere, så det er jo helt i tråd med anbefalingerne fra myndighederne. Men generelt må jeg sige, at vores kunder er gode til at holde afstand og de forstår at respektere alvoren i coronavirussen.

Bestil via net og telefon

Jacob Nielsen og hans medarbejdere har i øjeblikket netop valgt at fokusere på en lang række egnsretter lavet af gode råvarer. Retterne er lige til at sætte i ovnen eller i mikroovnen.

- Mørbradgryde, boller i karry, bankekød, forloren hare og kalvelever i flødesauce er blot nogle af de retter, kunderne kan vælge imellm. Det er gode danske og velkendte retter, siger Jacob Nielsen.

Han fortæller videre, at retterne kan bestilles på hjemmesiden, ligesom man kan ringe og bestille.

- Og har man ikke mulighed for at hente sine varer - eksempelvis på grund af alder eller sygdom - så løser vi også den opgave, gør Jacob Nielsen opmærksom på.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk