13. juni 2021
Sweethearts Classic giver koncert på Amfi-scenen - med Pernille Højmark i front, Kim Kidholm på bas, Bo Bistrup, guitar, Peter Michael, keyboards, og Holger Kølle, trommer. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Sweethearts Classic giver koncert på Amfi-scenen - med Pernille Højmark i front, Kim Kidholm på bas, Bo Bistrup, guitar, Peter Michael, keyboards, og Holger Kølle, trommer. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slager-hits med Sweethearts på Amfi-scenen: Glem det grå og triste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slager-hits med Sweethearts på Amfi-scenen: Glem det grå og triste
Kalundborg - 11. juni 2021 kl. 18:26
Af Stefan Andreasen

Gruppen Sweethearts væltede Danmark i 1990'erne med nye fortolkniner af danske slagere og ørehængere som »Slabadubadelle«, »Hjerter Af Honning«, »Smilende Susie« og »Rør Ved Mig« - først med Pernille Højmark og Marianne Toornburg i front og fra 1993 med Højmark alene som forsanger.

Nu er bandet tilbage for fuld skrue som Sweethearts Classic - med farverige Pernille Højmark i spidsen - og giver lørdag den 26. juni kl. 20 koncert på Amfi-scenen i Bregninge.

- Åbn jeres hjerter, glem det grå og triste. Lad hverdagen fare, lød sloganet på Sweethearts allerførste udgivelse »Lyk'lig i en verden af musik«, der udkom i 1992.

Der er ingen tvivl om, at bandet vil forsøge at føre publikum den vej til koncerten på Amfi-scenen.

Med det platin-vindende debutalbum fik Sweethearts danskerne til igen at skråle med på Ulla Pia-sangen »Flower Power Tøj«, Birgit Lystagers kendingsmelodi »Smilende Susie« og »Rør Ved Mig« - Lecia & Luciennes store hit.

Albummet »Lad Hele Verden Danse« fik i 1998 Sweethearts-stemningen til at koge, og gamle kendinge som »Jeg Ringer På Fredag« (Keld & The Donkeys), og Birthe Kjær-træfferne »Pas På Den Knaldrøde Gummibåd« og »Arrivederci Franz« strøg igen op på hitlisterne i de nye versioner.

Siden kom yderligere syv, storsælgende albums.

Sweethearts Classic har en særlig evne til at sætte skub i festen ved at bruge løs af populær-musikkens klicheer men styre udenom faldgruberne.

Publikum får rock og rul, latin og jazz, det hele mikset solidt sammen.

Udover Pernille Højmark består Sweethearts Classic af Kim Kidholm på bas, Bo Bistrup, guitar, Peter Michael, keyboards, og Holger Kølle, trommer.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk