22. januar 2019
Rasmus Seebach er blandt hovednavnene ved årets Kalundborg Rock?er. På fredag den 18. maj kan man vinde en billet til festivalen.Foto: Jens Wollesen
Rasmus Seebach er blandt hovednavnene ved årets Kalundborg Rock?er. På fredag den 18. maj kan man vinde en billet til festivalen.Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slå tre gange med terningen og vind en Rock'er-billet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slå tre gange med terningen og vind en Rock'er-billet
Kalundborg - 16. maj 2018 kl. 20:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er fredag og lørdag den 10. og 11. august, årets Kalundborg Rock'er afvikles på Gisseløre.

Denne gang er det navne som Rasmus Seebach, Dizzy Mizz Lizzy, Scarlet Pleasure samt Aura, der for alvor skal sætte gang i festen.

Hvis man endnu ikke har købt billet til den to dage lange fest, så kan det klares på fredag den 18. maj i Kordilgade, hvor repræsentanter fra festivalen er på pletten med to-dages billeter til 700 kroner og ungdomsbilleter til 395 kr. Det er for dem mellem 13 og 17 år.

Køber man en billet til 700 kroner, så er Kalundborg Rock'er klar med raflebægeret og en enkelt terning, som man får lov til alt slå med tre gange.

Slår man 18 point får man gratis Kalundborg Rock'er billet, slår man lidt færre point, får man et gavekort til en kande øl. Slår man mellem 11 og 13 point, kan man se frem til en lækker flæskestegssandwich til august, mens 8-10 point giver et glas øl eller vand.

Det er mellem klokken 18 og 20, at billetsalget finder sted i Kordilgade ved springvandet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk