19. maj 2021
Det var cirka klokken 19.15 søndag ud for Rema 1000, at der blev affyret flere skud mod en bil, som den 22-årige var passager i.
gallery icon

Se billedserie

Det var cirka klokken 19.15 søndag ud for Rema 1000, at der blev affyret flere skud mod en bil, som den 22-årige var passager i.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skudepisoder skaber frygt og misforståelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skudepisoder skaber frygt og misforståelser
Kalundborg - 11. december 2018 kl. 16:31
Af Ulrik Reimann

Der blev affyret flere skud mod en 22-årig mand i en bil på Bredekildevej i Kalundborg søndag aften - og det var den tredje skudepisode i Kalundborg by i år.

arrow Læs også: Fire lokale skudsager: Ny lovgivning om våben har virket

Hos Tryghed og Trivsel Kalundborg ved boligsocial projektleder Klaus Munk Jakobsen, at beboernes bekymring kommer med en forsinkelse, fordi ikke alle følger med i danske nyheder.

- Det skaber grobund for fejloversættelser, misforståelser og overdrivelser. Her kan vi sætte ind med at give beboerne korrekt information om, hvad der er sket. Vi er ikke blevet kontaktet endnu, men vi ved fra tidligere skud­episoder, at det kommer, siger Klaus Munk Jakobsen, der betegner SSP som en god samarbejdspartner.

Det er dog ikke muligt at fortælle, hvordan SSP agerer i forhold til skudsagerne. Både Jacob Hammershøj og hans chef Jacob Knudsen oplyser, at de ikke udtaler sig til pressen og henviser til en fagcenterchef, som ikke arbejder på gadeplan.

Den første skudepisode i år var 3. januar, da en 20-årig mand fra Roskilde blev ramt i den ene endebalde. Den 1. september blev en mandlig bilist beskudt af en ukendt mand på en crosser på Nørre Allé. Og den tredje skudepisode var søndag aften, hvor en 22-årig mand i bil blev ramt flere steder på kroppen og i ansigtet.

Manden, der har nægtet at udtale sig til politiet, er udskrevet fra hospitalet efter at være blevet behandlet for »ikke livstruende skudlæsioner«. Politiet har indbragt det køretøj, som forurettede befandt sig i, da han blev ramt. Bilen skal nu undersøges nærmere.

Politiet efterforsker fortsat sagen for at forsøge at få klarlagt et motiv til angrebet, og politiet vil meget gerne i kontakt med borgere, der har set noget i forbindelse med skudepisoden, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen. Kontakt politiet på tlf. 114.

Mandag eftermiddag i tidsrummet klokken 15-17 var politiet til stede ved supermarkedet Rema 1000 på Klosterparkvej i Kalundborg for at møde beboerne i området og få en dialog om, hvad de opfatter som generelt utryghedsskabende i lokalområdet. Flere af de borgere, der kom hen for at tale med de to politifolk - Jesper og Peter - var ikke klar over, at der var foregået noget voldsomt på stedet aftenen før.

arrow 22-årig ramt af flere skud
10. december 2018 kl. 05:29 Opdateret: kl. 21:30
arrow 29-årig dræbt af skud
08. juli 2018 kl. 16:30 Opdateret: kl. 15:39
arrow Video: Ung mand ramt af skud i boligkvarter
04. januar 2018 kl. 00:02 Opdateret: kl. 06:20
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk