25. marts 2019
Skolebestyrelsen udtrykker fuld tillid til ledelse og medarbejdere på Herredsåsen, men anerkender også, at der er udfordringer.
gallery icon

Se billedserie

Skolebestyrelsen udtrykker fuld tillid til ledelse og medarbejdere på Herredsåsen, men anerkender også, at der er udfordringer.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolebestyrelse: Fuld tillid til ledelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolebestyrelse: Fuld tillid til ledelse
Kalundborg - 16. august 2018 kl. 10:48
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skolebestyrelsen ved Skolen På Herredsåsen har fuld tillid til skolens ledelse, til lærerne og til pædagogerne.

Det er konklusionen på en udtalelse, som skolebestyrelsen udsendte i dag på baggrund af medieomtale om lærerflugt og (anonyme) udtalelser om mistrivsel på skolen som bevæggrunde for nogle af opsigelserne.

Den tekst, som bestyrelsen har valgt at sende ud, lyder som følger:

»Udtalelse i forlængelse af de seneste dages omtale af Skolen på Herredsåsen:

På onsdagens (15/8-2018) skolebestyrelsesmøde har vi drøftet tillid og trivsel og anderkender de udfordringer, omtalen i medierne giver.

Samarbejdet mellem skolebestyrelsen og ledelsen er kendetegnet ved konstruktivt samarbejde og dialog om skolens udvikling. Skolebestyrelsen har fuld tillid til skolens ledelse, lærere og pædagoger.

Enhver skole har brug for opbakning og tillid fra både forældre og lokalsamfund i form af positiv omtale; og skolebestyrelsen ønsker, at de gode historier om Skolen på Herredsåsen atter får lov til at fylde«.

På Skolebestyrelsens vegne udtaler næstformand Filucha Bruun, at udtalelsen er udarbejdet af skolebestyrelsens forældrerepræsentanter i forlængelse af årets første skolebestyrelsesmøde.

Om (den anonyme) kritik af arbejdsmiljøet sagde skoleleder Tina Mandrup i går til Nordvestnyt, at »den enkelte medarbejder - ja, os alle hver især - bidrager også selv til det gode arbejdsmiljø, det er ikke noget, som kommer af sig selv, men jeg mener oprigtigt, at vi har en virkelig god omgangsform med hinanden her på skolen«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk