18. april 2021
Politiet ledte tirsdag fortsat efter spor omkring gerningsstedet ved Gørlev i sagen, hvor op til flere af gerningsmændene stadig er på fri fod. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Politiet ledte tirsdag fortsat efter spor omkring gerningsstedet ved Gørlev i sagen, hvor op til flere af gerningsmændene stadig er på fri fod. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sigtes for forsøg på manddrab efter voldsomt overfald i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sigtes for forsøg på manddrab efter voldsomt overfald i Gørlev
Opdateret 01. oktober 2019 kl. 14:23
Kalundborg - 01. oktober 2019 kl. 10:56
Af Martin Stokkebro Moestrup

En 45-årig mand fra Slagelse ligger fortsat til behandling på Rigshospitalet for svære kvæstelser efter et voldsomt overfald mandag eftermiddag i Gørlev. Efter overfaldet søgte manden efterfølgende tilflugt på byens Shell-tank. Flere vidner så flere personer overfalde manden med slagvåben ud for Ulstrupvej 56, oplyser politiet.

arrow Læs også: 32-årig får forlænget sin varetægtsfængsling efter voldsomt overfald

- Det er vigtigt at sige, at adressen er mere eller mindre tilfældig, så hr. og fru Danmark skal ikke være bekymret, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiets efterforskning førte dem efterfølgende til en adresse på Industriparken i Jyderup, hvor de foretog en ransagning af en adresse, som af politiet er kendt for at være et tilholdssted for personer med relationer til rockermiljøet.

Her anholdt de en 32-årig mand fra Gørlev. Han fremstilles tirsdag klokken 13.30 i grundlovsforhør.

- Overfaldet var af så voldsom karakter, at vi efterforsker det som et forsøg på manddrab. Det er også det, jeg formoder, han vil blive sigtet for, siger Martin Bjerregaard.

På trods af ransagningen på adressen i Jyderup vil han direkte spurgt ikke be- eller afkræfte, om sagen er rocker- eller eventuelt banderelateret. Der hersker fortsat uvished om præcis hvor mange personer, der deltog i overfaldet, men vidner bekræfter altså, at der var tale om flere personer.

Derfor arbejder politiet også ud fra en tese om, at der er flere personer involveret, bekræfter Martin Bjerregaard. Politiet er desuden interesseret i yderligere oplysninger, ikke mindst om en mindre »lys« personbil, som vidner så forlade overfaldsstedet.

arrow Politiet har ikke konstateret ny rockerborg
05. oktober 2019 kl. 07:59 Opdateret: kl. 14:04
arrow Efter voldsomt overfald: 32-årig fængslet
02. oktober 2019 kl. 00:20 Opdateret: kl. 21:20
arrow Mand søger tilflugt på tankstation efter voldsomt overfald
30. september 2019 kl. 17:13 Opdateret: kl. 17:39
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk