21. februar 2020
Just Curry i Brokkebjerg er lukket midlertidigt efter trusler og forsøg på afpresning. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Just Curry i Brokkebjerg er lukket midlertidigt efter trusler og forsøg på afpresning. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Signalementer af to afpressere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Signalementer af to afpressere
Kalundborg - 10. oktober 2019 kl. 08:40
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indehaveren af den midlertidigt lukkede restaurant Just Curry i Brokkebjerg ved Kalundborg, 40-årige Asher Chauham, håber, at politiet vil være i stand til at finde frem til de to personer, der fredag først på aftenen forsøgte at afpresse ham for 100.000 kroner ved at true med, at ellers vil forretningen blive brændt ned.

arrow Læs også: Trusler lukker restaurant

Midt- og Vestsjællands Politi har følgende to signalementer at arbejde ud fra, oplyser kommunikationsmedarbejder og politiassistent Charlotte Tornquist:

Den ene person er beskrevet som dansk af udseende, cirka 165 centimeter høj og kraftig af kropsbygning, og han er halvskaldet og har en tatovering på halsen. Manden, som talte dansk, var iført en Gucci-trøje.

Den anden person bag afpresningsforsøget er beskrevet som 25-30 år med kort, sort hår. Han kørte i en personbil på papegøjeplader.

Asher Chauham, som bad de to mænd om »at skride ad helvede til«, har efterfølgende lukket Just Curry midlertidigt, fordi han ikke vil udsætte sin familie, ansatte og kunder for nogen risiko. Restauratøren overvejer i øjeblikket at få installeret en overfaldsalarm.

Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi understreger, at politiet tager situationen alvorligt, og hun nævner, at politiet har ført tilsyn med restauranten over weekenden og afhørt flere vidner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk