15. juli 2020
Abbey Road fylder 50 år. Den berømte plade som Beatles udgav bliver fejret i Svallerup Kirke med en sidste koncert af Bel Canto Koret.
Abbey Road fylder 50 år. Den berømte plade som Beatles udgav bliver fejret i Svallerup Kirke med en sidste koncert af Bel Canto Koret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste aften med Abbey Road

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste aften med Abbey Road
Kalundborg - 02. december 2019 kl. 18:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I anledning af 50-året for udgivelsen af The Beatles-albummet Abbey Road er der koncert i Svallerup Kirke onsdag den 4. december kl.19.30.

Bel Canto Koret fra Slagelse synger sange fra Abbey Road-albummet og andre udvalgte sange fra The Beatles' store sangkatalog. Der bliver også plads til sange fra forskellige andre kunstnere, som har haft en relation til The Beatles, eller som har ladet sig inspirere af gruppens musik. Koret akkompagneres af Kristian Marcussens Jazz-trio, som sørger for, at koncerten får den rigtige Beatles-lyd.

Bel Canto Koret har lavet en mindre turné med i alt seks koncerter i løbet af efteråret. Koncerten i Svallerup Kirke bliver den sidste.

Bel Canto korets dirigent, Stig Junge har arrangeret mange af The Beatles' sange til denne koncert, som fejrer The Beatles og Abbey Road-albummet.

- Jeg har altid elsket Abbey Road og har også spillet enkelte numre fra det i band-sammenhæng. Det har siden kriblet i mig for at komme til at arbejde med det album igen - og pludselig var muligheden der! Det er taknemmeligt materiale at arbejde med, for det er på samme tid så enkelt og så raffineret. Det er det, der kendetegner stor kunst.

Bel Canto Koret har eksisteret siden 1991 og synger 4-7-stemmige satser afhængig af repertoiret, der spænder fra jazz, swing og danske sange til klassiske og kirkelige satser. I denne omgang er det The Beatles, som er i fokus, og hits som »Here comes the sun«, »Yesterday«, »Nowhere man« og »Something« er på programmet.

Der er derfor lagt op til en helt særlig aften med en masse god musik..

Yderligere information om koncertforedraget og billetsalg på www.belcantokoret.dk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk