3. marts 2021
Shellansatte forsøger at få refunderet den løn, de har mistet som følge af Morten Weises konkurs, fra Lønmodtagerns Garantifond. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Shellansatte forsøger at få refunderet den løn, de har mistet som følge af Morten Weises konkurs, fra Lønmodtagerns Garantifond. Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shellansatte mangler en måneds løn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shellansatte mangler en måneds løn
Kalundborg - 21. marts 2019 kl. 09:28
Af Martin Stokkebro Moestrup

De 30 nu tidligere ansatte på Shelltanken i Kalundborg og i Mortens Delikatesse Køkken, der har mistet deres arbejde som følge af Morten Weises konkurs, forsøger at få den løn, de har tilgode, udbetalt gennem Lønmodtagernes Garantifond. Faktisk sidder Morten Weise selv og arbejder på, at hans tidligere ansatte kan få den løn, de mangler.

arrow Læs også: Shell genåbner som ubemandet tankstation

- Jeg har stadig adgang til lønsystemet og forsøger at hjælpe dem med at dokumentere deres timer, da det er et krav for, at Lønmodtagernes Garantifond kan hjælpe dem, siger Morten Weise.

Langt de fleste af de ansatte var deltidsmedarbejdere over eller under 18 år. Der var dog også to på 30 timer om ugen, en på fuld tid, og fire på fleksjobordningen. De ansatte mangler at få udbetalt løn for lønperioden 15. februar - 15. marts, oplyser Morten Weise. 19-årige Mads Sørensen går i 3.g på Allikelund Gymnasium og har arbejdet på Shell i to et halvt år.

- Det er rigtig ærgerligt, og der var en trist stemning, da vi fik det at vide. For mig betyder det, at jeg nok ikke kan få et nyt fritidsjob. Jeg skal direkte i militæret, når jeg afslutter 3.g til sommer, og der nok ikke er nogle, der vil ansatte mig, når jeg kun kan arbejde på det nye sted i fire-fem måneder, siger han.

arrow Shell: Vil blive i Kalundborg
20. marts 2019 kl. 15:45 Opdateret: kl. 15:45
arrow Slut med Shell og smørrebrød
19. marts 2019 kl. 14:25 Opdateret: kl. 14:25
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk