16. oktober 2019
Der er grund til at fejre og flage hos Shell i december. Der er ansat en butikschef - Søren Hjernø -  og så er det fire år siden, Morten Weise bygget om og udvidede sin Shell-butik på Sct. Jørgensbjerg. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Der er grund til at fejre og flage hos Shell i december. Der er ansat en butikschef - Søren Hjernø - og så er det fire år siden, Morten Weise bygget om og udvidede sin Shell-butik på Sct. Jørgensbjerg. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Shell-indehaver slipper for at være to steder på samme tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Shell-indehaver slipper for at være to steder på samme tid
Kalundborg - 16. december 2018 kl. 11:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg er sikker på, at Søren Hjernø er den rette mand til dette job, siger Morten Weise, indehaver af Shell på Sct. Jørgensbjerg og Mortens Delikatesse Køkken.

Søren Hjernø er ansat som butikschef i Shell, og det giver nu Morten Weise den fornødne tid til at tage sig af bl.a. det voksende antal kunder, der er i Mortens Delikatesse Køkken, hvor der både laves mad ud af huset til virksomheder, frokostordninger og mad til private fester og højtider.

Morten Weise har hidtil kunnet klare at have overblikket begge steder, men i takt med at opgaverne bliver flere og flere, har han brug for en person, der kan koncentrere sig udelukkende om de opgaver, der er hos Shell på Sct. Jørgensbjerg.

- Min telefon ringer hele tiden, men jeg kan jo ikke være to steder på samme tid, så derfor var det nødvendigt at få en butikschef, så vi kan få det op at køre på 110 pct., siger Morten Weise.

Kommer med god erfaring

Godt 30 personer under 18 år er beskæftiget hos Shell, og det er dem, Søren Hjernø er daglig leder for.

- Jeg er 50 år og har blandt andet 20 års erfaring fra Dansk Supermarked, hvor jeg har prøvet det meste, og senest har jeg arbejdet i bagerafdelingen i Meny, fortæller Søren Hjernø.

I 12 år har han været træner i KGB - i øjeblikket er det pigene, han træner.

Som Morten Weise er Søren Hjernø også kalundborgenser og kender mange, derfor har han den første tid hos Shell ofte måttet høre: »hvad laver du her?«, når kunderne så ham første gang hos Shell.

- Vi er en nærbutik, der yder service med et smil på læberne, siger Søren Hjernø, der er at finde i Shell-butikken om hverdagene, hvor han meget gerne lytter til forslag om ændringer af udvalg eller lignende, så butikken hele tiden kan opfylde de ønsker, kunderne har.

For at gøre det endnu mere tydeligt, at der er tale om to forskellige afdelinger, så har Morten Weise fået syet en Mortens Delikatesse Køkken-uniform, mens Shell-medarbejderne har de sædvanlige farver.

Flere erhvervskunder

En af de opgaver, som Morten Weise fremover også skal bruge tid på, det er få fat i flere erhverskunder, som han nu kan tilbyde en stor pakkeløsning med brændstof til både biler og medarbejdere.

- Vi har noget unikt til vores erhvervskunder. Efter at Shell er begyndt at samarbejde med Q8, så har vi Danmarks største netværk af bemandede tankstationer. Erhvervskunder kan med et Shell-erhvervskort også tanke hos Q8, ligesom vi også kan tilbyde erhvervskunderne frokostordninger og lignende, fortæller Morten Weise.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk