22. oktober 2021
Arne Christoffersen, HG-leder: - Vi synes selv, at det er et oplagt og rigtig godt tilbud til primært de ældre.
Arne Christoffersen, HG-leder: - Vi synes selv, at det er et oplagt og rigtig godt tilbud til primært de ældre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Senior-idræt er også guf for hjernen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Senior-idræt er også guf for hjernen
Kalundborg - 23. september 2021 kl. 06:15

Idrætstilbud rækker - oftest - ud efter fysiskken. Sådan er det også med det tilbud, som Høng Gymnastikforening gerne vil brede ud til ældre medborgere.

Det nye initiativ har fået overskriften senior-idræt - og det handler ikke kun om fysiske udfoldelser.

- Vi synes selv, at det er et oplagt og rigtig godt tilbud til primært de ældre, men der var ikke den store tilslutning første gang. Vi har i sæsonprogrammet fortalt om initiativet, men det har ikke været nok. Nu venter vi så lige lidt inden vi fra uge 43 giver det et skud mere, siger HGs Arne Christoffersen.

Baggrunden for dette nye tiltag er, at gruppen af ældre og andre, der har mulighed for at dyrke idræt i dagtimerne, er stor - og den bliver kun større. Evnen og lysten til at være fysisk aktiv, og være i god form, er hos mange i denne gruppe stadig i høj grad til stede.

Det nye halbyggeri omkring Høng-hallen har gjort, at det er muligt at få haltid, og det, synes vi, skal udnyttes, tilføjer Arne Christoffersen.

HG har fået både hal og gymnastiksal til rådighed tirsdag eftermiddag kl. 13-15, og i dette tidsrum vil der blive udbudt forskellige aktiviteter, som man kan vælge sig på. Ønskescenariet er to timer, hvor det summer af liv og glæde i hallen.

Af aktiviteter undert senior-idræt er der noget for enhver smag: Lettere styrketræning og »Smart"-træning« - som er træning af hjerne, hukommelse og fokus - i gymnastiksalen, småbold-spil som ringo, volley, gå-fodbold og bordtennis på halgulvet.

Vi har, tilføjer Arne Christoffersen, samlet et stærkt team med Ulla, Lars, Ingrid, Peter og Merete som tovholdere og igangsættere, og de er i den grad parate til at tage imod en masse udøvere, der hungrer efter motion, fællesskab og godt humør.

Eftermiddagen er delt op i to halvlege adskilt af en kaffepause. Man kan fortsætte efter pausen med samme aktivitet eller prøve en ny ting - eller stoppe for den dag.

Man binder sig ikke for en hel sæson, men betaler hver gang 25 kroner - og så serverer HG også kaffe.

BR

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk