6. august 2020
Der bliver ingen åben ø-dag på Sejerø i 2020. Til gengæld kan man rejse gratis med Sejerøfærgen i både august og september. Foto: Thomas Rye
Der bliver ingen åben ø-dag på Sejerø i 2020. Til gengæld kan man rejse gratis med Sejerøfærgen i både august og september. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejerøboere aflyser åben ø-dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejerøboere aflyser åben ø-dag
Kalundborg - 01. august 2020 kl. 19:12
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åben ø-dag på Sejerø den 29. august er i år aflyst. Dagen er overflødig, når man kan tage færgen gratis til Sejerø i endnu to måneder, lyder begrundelsen.

Siden midten af 0'erne har åben ø-dag på Sejerø været en fast sensommer-tradition. Alt efter vejrliget plejer flere hundrede gæster i løbet af dagen at tage færgen til Sejerø og gå på opdagelse i alt det, øen har at byde på. På Sejerø har man i år imidlertid besluttet at aflyse dagen.

- Det er der flere årsager til. Den primære er beslutningen om, at det fortsat vil være gratis at tage færgen til Sejerø i august og september, fortæller formanden for Sejerø Beboerforening, Henry Larsen.

- Formålet med åben ø-dag er at lokke nogle flere besøgende til øen, men i år har vi allerede haft massivt mange besøgende på grund af de gratis færger, og det, håber og tror vi, vil fortsætte i de kommende måneder. Derfor virker det overflødigt at lave en åben ø-dag, fortsætter han.

Samtidig lægger coronaepidemien nogle begrænsninger på nogle af de aktiviteter, som normalt forbindes med åben ø-dag.

- For eksempel kan der ikke komme så mange passagerer som normalt med ud at køre hestevogn, siger Henry Larsen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk