10. august 2020
Der bliver ingen åben ø-dag på Sejerø i 2020. Til gengæld kan man rejse gratis med Sejerøfærgen i både august og september. Foto: Thomas Rye
Der bliver ingen åben ø-dag på Sejerø i 2020. Til gengæld kan man rejse gratis med Sejerøfærgen i både august og september. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejerøboere aflyser åben ø-dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejerøboere aflyser åben ø-dag
Kalundborg - 01. august 2020 kl. 19:12
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åben ø-dag på Sejerø den 29. august er i år aflyst. Dagen er overflødig, når man kan tage færgen gratis til Sejerø i endnu to måneder, lyder begrundelsen.

Siden midten af 0'erne har åben ø-dag på Sejerø været en fast sensommer-tradition. Alt efter vejrliget plejer flere hundrede gæster i løbet af dagen at tage færgen til Sejerø og gå på opdagelse i alt det, øen har at byde på. På Sejerø har man i år imidlertid besluttet at aflyse dagen.

- Det er der flere årsager til. Den primære er beslutningen om, at det fortsat vil være gratis at tage færgen til Sejerø i august og september, fortæller formanden for Sejerø Beboerforening, Henry Larsen.

- Formålet med åben ø-dag er at lokke nogle flere besøgende til øen, men i år har vi allerede haft massivt mange besøgende på grund af de gratis færger, og det, håber og tror vi, vil fortsætte i de kommende måneder. Derfor virker det overflødigt at lave en åben ø-dag, fortsætter han.

Samtidig lægger coronaepidemien nogle begrænsninger på nogle af de aktiviteter, som normalt forbindes med åben ø-dag.

- For eksempel kan der ikke komme så mange passagerer som normalt med ud at køre hestevogn, siger Henry Larsen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk