25. august 2019
Skuespiller Joakim Lind Tranberg kan opleves som både Tommy og Rasmus Seebach i et hyldest-show på Amfi-scenen. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Skuespiller Joakim Lind Tranberg kan opleves som både Tommy og Rasmus Seebach i et hyldest-show på Amfi-scenen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seebach hyldes på amfi-scene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seebach hyldes på amfi-scene
Kalundborg - 06. december 2018 kl. 12:35
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skuespiller Joakim Lind Tranberg spillede og sang med stor succes hovedrollen som Rasmus Seebach i Fredericia Teaters musical »Seebach«, der solgte 200.000 billetter - 13. juli 2019 kommer Reumert-belønnede Joakim Lind Tranberg til Amfi-scenen i Bregninge for at optræde med »Seebach Tribute«.

En koncert med de største hits fra henholdsvis Tommy og Rasmus Seebach.Koncerten er en del af det musikprogram for 2019, som Kulturforeningen Amfi Vestsjælland netop har offentliggjort samtidig med starten på årskort-salget.

Sæsonen indledes 19. maj med dobbeltkoncerten »Swinging Sunday« med Holbæk-orkestret Juicy Jazz og det kendte Reiners Big Band.

De 20 musikere i Reiners Big Band, med forsangerne Louise Ravn Christensen og Jesper Martinussen, dirigeres af veteranen Finn Reiner. Repertoiret er standard-jazz og latin, suppleret med numret af Stevie Wonder, Ray Charles, Pharrell Williams, Robbie Williams og Michael Bublé.

Juicy Jazz dyrker den akustiske jazzlyd fra de gyldne 1950'ere og spiller standards, udødeliggjort af navne som Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Dee Dee Bridgewater og de store alt- og tenor-saxofonister.

Den 18. august er der genhør med de tjekkiske Beatles-ekvillibrister Beatles Revival, der med succes spillede på Amfi-teatret i 2016.

Country-sangerinden Tamra Rosanes runder Amfi-sæsonen af 31. august med en intimkoncert, hvor der både er plads til musik og anekdoter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk