15. juni 2021
Den 21. november inviterer Processkolen alle interesserede på rundvisning, hvor man ud over at kunne se skolens produktionsudstyr, robotter og lastbiler også kan lære at bruge en hjertestarter. Arrangementet er en del af EUC By Night, der finder sted den sidste torsdag i måneden frem til april.
Den 21. november inviterer Processkolen alle interesserede på rundvisning, hvor man ud over at kunne se skolens produktionsudstyr, robotter og lastbiler også kan lære at bruge en hjertestarter. Arrangementet er en del af EUC By Night, der finder sted den sidste torsdag i måneden frem til april.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se robotter og klip julepynt til EUC by Night

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se robotter og klip julepynt til EUC by Night
Opdateret 24. oktober 2019 kl. 12:53
Kalundborg - 23. oktober 2019 kl. 06:24
Af Anna Egeris Karstoft

Den sidste torsdag i måneden fra oktober til og med april kan privatpersoner, skoleklasser og virksomheder deltage i Allikelund By Night, som er en del af EUC by Night, der finder sted på EUC Nordvestsjællands afdelinger i Kalundborg, Holbæk og Odsherred.

I Kalundborg finder det første arrangement sted torsdag den 31. oktober klokken 18.30-21.00 på J. P. Hagemann-Petersens Allé 22, hvor alle inviteres til en aften med undervisning i fag som fysik og sundhed, teknologi og virksomhedsøkonomi. Aftenen vil også byde på »en rytmisk oplevelse«.

Den 28. november står den på juleklip med æbleskiver, varm kakao og gløgg på Allikelund Gymnasium, og samme aften inviterer Processkolen på Rynkevangen 9 alle interesserede på rundvisning, hvor man ud over at kunne se skolens produktionsudstyr, robotter og lastbiler også kan lære at bruge en hjertestarter.

- Det er en anderledes måde at sætte fokus på, at uddannelse er vigtig, og at faglige og sociale fællesskaber netop skaber et fundament for, at vi kan udvikle os, udtaler gymnasiedirektør Malene Grandjean i en pressemeddelelse.

Arrangementerne spænder over foredrag, omlagt undervisning, workshop og åbne værksteder til sociale arrangementer, fællesspisning og caféer.

De fleste arrangementer er gratis og kun få kræver tilmelding.

I løbet af aftenerne kan man komme tættere på EUC Nordvestsjælland, skolens godt 2.500 elever og cirka 370 ansatte samt skolens uddannelser, der spænder fra voksenefteruddannelse blandt andet i form af AMU-kurser, erhvervsuddannelser til de gymnasiale uddannelser EUX, HHX og HTX.

Idéen til EUC by Night opstod på et EUC-bestyrelsesseminar i foråret, og der var ikke langt fra idé til handling.

- Vi vil gerne vise, hvad vores mange elever bruger deres tid på.

- Vi bruger trods alt cirka en tredjedel af vores hverdag på skole eller arbejde. Vi har desuden et andet helt klart perspektiv med disse aftenener, nemlig at styrke de unges relationer på kryds og tværs.

- Vi ved, at når de unge føler sig godt tilpas rent socialt, så er der bedre plads til at fokusere på læring, udtaler rektor på Allikelund Gymnasium Karen Marie Bach Christensen.

Nogle af arrangementerne har et begrænset antal pladser, og her er tilmelding nødvendig, fremgår det af en husstandsomdelt folder for EUC by Night, som er blevet omdelt i både Holbæk, Kalundborg og Odsherred Kommuner de seneste dage.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk