9. juli 2020
Lise Steffensen forrest i optoget med tigeren Long Fei. Tigertræning er et sanseteater eller legekoncert for de 3-6-årige. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Lise Steffensen forrest i optoget med tigeren Long Fei. Tigertræning er et sanseteater eller legekoncert for de 3-6-årige. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne af hvordan man lærer at træne tigre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne af hvordan man lærer at træne tigre
Kalundborg - 17. oktober 2019 kl. 14:04
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tigeren hedder Long Fei, fordi at hans bedstemor kommer fra Kina. Han sover, så man skal være stille, så han ikke vågner. Inden vi vækker ham, skal vi lige lære, hvordan man træner en tiger.

Først skal vi høre en historie. Den handler om en bjørn på fisketur. Den ligger og sover i sin hule hele vinteren, så nu ligger vi os på knæene og folder armene henover hovedet.

Nu vågner bjørnen. Så strææææææækker vi armene højt over hovedet, og så kommer vi op og tager de her vimpler, og så løber vi ud i skoven, for nu skal vi ud og finde mad. Løøøøb ud i skoven!

Fiskene svømmer under isen, så nu skal vi banke med vores store bjørnelapper på isen. Kan I banke på isen sådan her? Det var dejligt med noget mad, men bjørnen blev helt våd i pelsen, så nu skal den ind i hulen igen og sove. Så ligger vi os ned igen.

Så kan vi lege en sværdleg. Jeg skal bruge en frivillig for at vise, hvordan man må kæmpe med de her sværd. Vil du hjælpe? Hvilken superhelt er du? Spiderman? Ok, så er jeg Batman. Så synger jeg: Tror du, du kan ramme mig på rumpen? Hvis du tror, du kan, så kom an!

Nu tror jeg, at vi er klar til at vække tigeren. Tør I godt at træne Danmarks største tiger?

Jaaaaaaaaaaaa, svarede de 25 børn og 25 voksne i Kalundborg-Hallerne torsdag formiddag.

Bag tigertræning står idrætspædagog Lise Steffensen og Troels Alsted, der står for musikken. Det var Kalundborg Biblioteker, der stod for arrangementet.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk