3. august 2021
Cecilie, Emilie og Manja havde taget turen fra Gørlev til Havneparken, fordi det er meget federe end at være på stranden. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Cecilie, Emilie og Manja havde taget turen fra Gørlev til Havneparken, fordi det er meget federe end at være på stranden. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Udspring og solbadning i Havneparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Udspring og solbadning i Havneparken
Kalundborg - 18. juli 2021 kl. 17:30
Af Aske Hald Knudstrup

Okay, måske var vejret lørdag ikke helt så varmt som på de foregående dage. Men med en temperatur godt over tyve grader, en behagelig brise og masser af sol, er der alligevel god grund til, at familier, venner og veninder nok engang har fundet vej til Havneparken i Kalundborg.

Ved cafeen Costa Kalundborg går køen helt ud på træterrassen, hvor især iskaffen er i høj kurs, blandt andet hos et venindepar, der inden da havde været oppe på Kontoret og se Lars DK spille en gratis sommerjazzkoncert.

Helt nede ved vandet pumper musikken ud fra en medbragt højttaler, som en vennegruppe fra Gørlev havde slæbt med nordpå.

Der bliver nærmest dystet i, hvem der kan lave det vildeste udspring, og en håndfuld opfindsomme gutter har placeret to bord-bænkesæt oven på hinanden for at maksimere springhøjden.

- Det er meget bedre end at være på stranden, siger Cecilie.

Sammen med veninderne Emilie og Manja havde trioen også været fem timer i Havneparken om fredagen og nydt solens stråler.

- Det er også et federe sted med flere unge mennesker. På stranden er det meget bare familier, siger Manja.

Og så er de alle tre enige om, at det er virkelig rart at slippe for at skulle børste sand af hele tiden, når man har været i vandet.

Nede bag ved Friskos lille is-campingvogn havde Tonni Flor taget sine tre børn med ind til parken, så de kunne gå i krig med hver deres kæmpestore isvaffel.

- Vi trængte til noget at køle os på, lyder det, mens hans is smelter i varmen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk