4. juni 2020
Champagnepropperne sprang, da præmierne blev uddelt hos Swärds Guldsmedie på Kordilgade, hvor Lone Andersen fik en diamantring på fingeren. Privatfotos
gallery icon

Se billedserie

Champagnepropperne sprang, da præmierne blev uddelt hos Swärds Guldsmedie på Kordilgade, hvor Lone Andersen fik en diamantring på fingeren. Privatfotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Støttede brysterne og vandt diamantring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Støttede brysterne og vandt diamantring
Kalundborg - 13. oktober 2019 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kampen imod kræft kræver et stærkt sammehold, og det budskab har Kalundborg-varehusene Kvickly og Føtex for andet år i træk sammen med Swärds Guldsmedie forstået og ført ud i livet og på den måde i år samlet næsten 30.000 kroner ind i forbindelse med Støt Brysterne-kampagnen.

- Vi kan stolt skrive 29.800 kr. på checken til Kræftens Bekæmpelse, lyder den gode melding fra guldsmed Glenn Swärd. Han håber, at beløbet bliver meget højere, når man får meldinger fra resten af byens butikker.

- Vores gode butikssamarbejde får en fantastisk opbakning fra kunderne, lyder den glade besked fra guldsmeden.

I forbindelse med indsamlingen kunne de mange deltagende kunder vinde præmier for 25.000 kroner. Præmierne var doneret af de tre butikker. Det drejede sig om en diamantring, en elcykel samt et ur.

Diamantringen blev vundet af Lone Andersen, Morten Spanggård vandt en elcykel, mens uret blev vundet af Birgitte Westerholm.

For at deltage i konkurrencen kunne kunderne i kampagneperioden købe et gåsebryst i Kvickly, hvor Kvickly donerede 10 kr. af prisen til Krætens Bekæmpelse. I føtex kunne man købe et morgentilbud, hvor føtex også donerede 10 kr. til den gode sag, mens Swärds Guldsmedie solgte lodder til fem kroner stykket, og købte man nogle af dem, deltog man også i konkurrencen om præmierne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk