19. september 2019
Arbejdsgruppen bag Havnsø Havnebad er allerede i gang med at renovere en større betonklods, der bliver brugt som udspring. Den har fået en ny betonoverflade og skal have gelænder ved kanterne. Foto: Anna Egeris Karstoft
gallery icon

Se billedserie

Arbejdsgruppen bag Havnsø Havnebad er allerede i gang med at renovere en større betonklods, der bliver brugt som udspring. Den har fået en ny betonoverflade og skal have gelænder ved kanterne. Foto: Anna Egeris Karstoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Havnsøs nye havnebad er ved at tage form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Havnsøs nye havnebad er ved at tage form
Kalundborg - 16. maj 2019 kl. 07:02
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er på midten af den vestligste mole i Havnsø Havn, der hvor vandet er dybest, at Havnsø Lokalråd har fået bevilget 350.000 kroner af Nordea-fonden til at etablere et havnebad.

Ud over den store pengedonation er det også frivillige kræfter, der skal sørge for, at havnebadet står færdigt til november. Havnsø Lokalråd har således nedsat en arbejdsgruppe bestående af otte frivillige, der allerede har lagt mange timer i at få etableret de første dele af havnebadet.

- 350.000 kroner er mange penge, men der skal noget frivilligt til, for at det kan lykkes, fortæller formand i arbejdsgruppen for Havnsø Havnebad Søren Møberg og tilføjer, at der heldigvis er nogle gode håndværkere med i gruppen.

Går man en tur ude for enden af Havnepladsen i øjeblikket, vil man allerede nu kunne se, at der er blevet fastmonteret to stiger på molen, ligesom arbejdsgruppen har været i gang med at forskønne og male de gamle fortøjninger, der står som levn fra tiden, hvor molen blev brugt som færgeleje.

Arbejdsgruppen har også haft travlt med at renovere en større betonklods i molens nordvestlige hjørne, der anvendes af unge som et fire meter højt udspring - målt fra vandoverfladen.

Der er således blevet støbt et jævnt lag beton på toppen af klodsen. Herefter er planen, at der skal opføres et gelænder langs kanterne, så der ikke er risiko for at falde ned til den side, hvor der ligger sten.

Arbejdsgruppen vil også blive involveret i byggeriet af selve saunaen, der skal opføres som et rødt træhus magen til det, som i dag huser Havnsø Fritids- og Lystfiskerforening. Byggeriet vil gå i gang om et par måneder, og saunaen forventes at stå færdig til november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk